Alimmasta kertamaksusta

Tosiaankin Porin Linjat mainostaa yhden euron YdinCitylippua:http://www.porinlinjat.fi/Etusivu/Liputjahinnat/YdinCitylippu/tabid/69/Default.aspx

Ja Kotkasta kerrotaan yhden euron Citytaksan olevan voimassa keskusta-alueella sekä ilmeisesti muullakin alueella 1-2 pysäkinvälin matkoilla:
http://www.henriettamediat.fi/aikataulut/

Oulun citybussien 1,4 euron kertamaksu on voimassa vain citylinjoilla, kun taas Porin ja Kotkan tarjoushinnat ovat voimassa tietyllä alueella kaikilla paikallisliikenteen linjoilla. Oulussa tuiralaiset ovatkin jo ehtineet tätä arvostella.
http://www.ouluncitybussi.fi
 
Monessako 10000 asukkaan kokoluokkaa olevassa kaupungissa ajetaan paikallisliikennettä ja peräti neljällä bussilla?

7000 asukkaan Loviisassa ajetaan paikallisliikennettä arkisin parilla kolmella autolla ja viikonloppuisinkin yhdellä autolla. 8000 asukkaan Kauniaisissa liikennöi useita juna- ja bussilinjoja, tosin varsinaista kaupungin sisäistä liikennettä on vain palvelulinjan (joka muuten on ilmainen) muodossa.
 
Kauniaisissa liikennöi useita juna- ja bussilinjoja, tosin varsinaista kaupungin sisäistä liikennettä on vain palvelulinjan (joka muuten on ilmainen) muodossa.

Niin, Kauniaisten läpi ajaa aika moni Espoon sisäinen linja. Varsinaisestihan Kauniaisiin ei taida päättyä kuin seutulinja 212. Palvelulinja maksetaan viimeistään veroissa. Mielestäni voisi ottaa käyttöön myös Ytv-alueella kertalipun, joka olisi hieman halvempi, mutta siinä ei olisi vaihto-oikeutta.
 
Takaisin
Ylös