Loimaa-Salo-Loimaa

Liittynyt
17 Lokakuu 2007
Viestit
2
Loimaa-Salo välin huonot linja-autoyhteydet ihmetyttävät. Perillä Salossa pitäsi olla ma-pe klo 8:00 mennessä ja takaisinpäin Loimaalle päin Salosta voisi lähteä klo 16:00 jälkeen. Eikö Loimaalta Saloon ole mitään linja.autoreittiä joka tänään normaali toimistoaikatuluun sopii.

Loimaa-Mellilä-Koski TL-Kuusjoki-Salo on suorinreitti, mutta vaihtoehtoina voisi olla Loimaa-Aura-Salo tai Loimaa-Somero-Salo reitit

www.matka.fi kautta olen koitanut reittiä hakea mutta ei ole löytynyt.
 
Matkahuollon sivuilta löytyi yhtä huonosti sellaisia vuoroja
Sieltä löytyi vain nämä vuorot:
Matkahuolto sanoi:
Loimaa Salo Ajopäivät
07.55 09.50 Koulu p.
13.00 14.40 Ma-Pe
Salo Loimaa Ajopäivät
07.30 09.15 Koulu p.
10.05 11.35 Ma-Pe
15.05 15.05 Ma-Pe
ja nämä on ne Mellilän kautta kulkevat vuorot.
Kyseistä väliä liikennöi nykyään O & I Niinimäki

2001 kun asuin vähän aikaa Mellilässä, niin kyseisiä vuoroja liikennöi silloin R.Reinonen
.
Kyseinen kuva on otettu Mellilän keskustassa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Loimaalta Saloon pääsee junallakin parissa tunnissa, satunnaisia matkoja varten olemassaolevat hitaahkot bussiyhteydet ja junat luovat ihan kattavan tarjonnan. Junalla tosin pääsee vasta yhdeksäksi aamuisin Saloon.

Jos vaikkapa 6:45 Koski Tl. - Salo -bussi lähtisikin jo kuuden aikaan Loimaalta, syntyisi yhteys. Voisipa vain auto aika tyhjänä Loimaalta lähteä... Eläkeläiset ym. tuommoisia matkoja satunnaisesti taittavat eivät kumminkaan valitsisi kuuden aikaan lähtevää autoa.

Sen sijaan jotain ideaa voisi olla aamuvuorossa 5:05 Loimaa-Kyrö-Aura. Aurassa sitten olisi 5:45 vaihtoyhteys Pöytyä-Turku -autoon (Turussa 6:25) ja 5:55 Oripää-Salo -autoon (Salossa 6:45). Nykyisellään ensimmäinen bussi Loimaalta taitaa aamuisin saapua Turkuun vasta 7:50 ja juna 8:01.
 
Jos vaikkapa 6:45 Koski Tl. - Salo -bussi lähtisikin jo kuuden aikaan Loimaalta, syntyisi yhteys. Voisipa vain auto aika tyhjänä Loimaalta lähteä...

Joo ja tämäkin auto lähtee 6:30 liikkeelle Kuusjoen Raatalasta ja jatkaa Marttilan kautta Saloon.

Eipä sitä yhteyttä sitten vissiin tarvita kun kaikki haluaa aijaa Loimaa-Salo välin omalla autolla, niinkun itsekin teen. No verotuksessa sentään saa sitten paremman korvauksen työmatkoista kun linja-autoa ei ole vaihtoehtona...
 
No verotuksessa sentään saa sitten paremman korvauksen työmatkoista kun linja-autoa ei ole vaihtoehtona...

Eli rationaalisesti ajatteleva autoilija toivoisi busseja kulkevaksi vain arkisin päiväsaikaan, niin työmatkoilla saiis täydet kilometrikorvaukset. Ja seutulippua hän ei kannata, sillä kalliisat bussilipusta saa paremman korvauksen autoiluun.
 
Takaisin
Ylös