Koiviston Auto

Onko Jyväskylässä myös se neljäs samanlainen Volvo joka tuli noiden KA 292 ja 293 sekä JyLi 713 kanssa ? Kuvan perusteella rekisteri on NLZ-717 ?

Vai olisiko tuo kenties jäänyt kenties Lahteen? Käsittääkseni Padasjoen linjalla tarvitaan 2 autoa + 1 vara-auto.

Jyväskyläänhän tuli jo aiemmin numerolle #705 CNX-182 kilpinen Volvo 9700S NG, joka on samaa sarjaa noiden Lahteen menneiden autojen kanssa.
 
Katsotaan missä tulee näkyviin. Ainakaan tähän mennessä ei ole näkynyt Lahes. Vara-autona on pyörinyt joku aiemmin tullut omniexpress ehkä 365 ?
 
Bongasin Lahdessa viime viikolla samanlaisen 9700H-telin, kuin Kuopion Liikenteelle menneet, mutta tällä kertaa valko-harmaana ilman teippejä.
 
Bongasin Lahdessa viime viikolla samanlaisen 9700H-telin, kuin Kuopion Liikenteelle menneet, mutta tällä kertaa valko-harmaana ilman teippejä.

Muistelen että siitä oli jossain päin facebookkia oli siitä kuva ja tekstissä mainittu että sekin olisi Jyväskylään tulossa.
 
Onko Jyväskylän suunnan miehillä tietoa ku kuulin että Jyväskylän Liikenne olis alkanu ajaa jotain Mäntän suunnassa ? Eli mitä ja millaisilla autoilla ?
 
Onkohan Porvoon kaikki 8700-Volvot lähtenyt kun ei ole havaintoa niistä, korkea 84 tiedän mutta norjalaiset paikkurit 7, 8 ja 9?
 
Porvoon Scania OE 340:t 4 ja 6 on näemmä siirtyneet SatLi:lle n:roille 54 ja 56. No, en olekaan nähnyt H:gin linjalla kuin Volvoja 9700-mallisia busseja. Meneeköhän kolmas OE (#5) perässä?
 
Onnibus.com/OnnibusFlex.

7.6. voimaan tulevissa aikatauluissa on kaikissa OBFlex-vuoroissakin liikennöitsijänä Onnibus.com.
Luopuvatko nyt muut konsernin yhtiöt pikavuoroliikenteestä?
 
Takaisin
Ylös