Näytetään tulokset 1-3/3

Viestiketju: Vuorokilvityksistä

 1. #1

  Liittynyt
  05.07.2005
  Viestejä
  553

  oletus Vuorokilvityksistä

  Tuli vastaan mielenkiintoinen tapaus äskettäin matkatessani Lappeenrannasta Helsinkiin Savonlinjalla. Auto oli lähtenyt matkaan Savonlinnasta klo 13.55 ja tullut Imatran kautta Lappeenrantaan vakiovuorona kilvityksellä: Savonlinna-Lappeenranta-Kotka-Helsinki. Lappeenrannassa vuoro muuttui pikavuoroksi ja kilvitys muotoon: Pika Savonlinna-Kotka-Helsinki. Vielä Kotkassakin kuski muutti kilvitystä ja pyyhki Kotkan pois.
  Olen joskus nähnyt samaa vuoroa ajavan bussin tulevan Helsinkiin myös kilvityksellä Pika Lappeenranta-Helsinki. Sehän se vuoronsa puolesta oikeastaan onkin, koska alkumatka on tultu vakiona.

  Tapaus ei oikeastaan aiheuttaisi mitään kyselyvimmaa, mutta vastaavanlaiseen (tai siis melkein päinvastaiseen) tapaukseen törmää myös lännempänä. Helsingistä 13.30 lähtevässä vainiolaisessa lukee järjestäen Turku Express, vaikka auto jatkaa vakiona Turusta Uuteenkaupunkiin ja kyydissä lienee lähes aina ainakin joku Turusta eteenpäinkin menevä matkustaja -kaiken lisäksi Ukin jatko- ja saapumisajat kuulutetaan autossa heti Turunväylälle päästyä.
  Millä perusteella savonlinjalainen matkaa kilvityksensä mukaan Savonlinnasta Helsinkiin, mutta vainiolainen vaihtaa koko vuoron imagoa Turussa?

 2. #2

  Liittynyt
  05.07.2005
  Viestejä
  553

  oletus

  Esittämäni kysymys ei vieläkään ole saanut vastausta, mutta täydennyksenä teemaan lisättäköön, että muutamat yhtiöt (Pohjolan Liikenne ja Paunu ainakin) ovat ottaneet käytännön vaihtaa pikavuorojensa kilvityksiä siinä vaiheessa, kun uusia matkustajia ei enää saa kyytiin ottaa. Eli esim.PL:n normaalipikavuoron teksti PIKA SALO-HELSINKI muuttuu Lohjanharjulla muotoon PIKAVUORO TURUSTA. Sinänsä kivaa, mutta turhaa informaatiota...

 3. #3
  Tunnistettu jäsen
  Liittynyt
  28.06.2005
  Viestejä
  220

  oletus

  Lainaus Alunperin kirjoittanut moxu
  Eli esim.PL:n normaalipikavuoron teksti PIKA SALO-HELSINKI muuttuu Lohjanharjulla muotoon PIKAVUORO TURUSTA. Sinänsä kivaa, mutta turhaa informaatiota...
  Tiedä nyt sitten onko se turhaa infoa jos miettii siltä kantilta että asemalle tulee neljä Expressbussia samaan aikaan ja yksi niistä tulee vaikka Perähikiältä ja siinä on tulossa N.N jota on vaikka X.X vastassa niin näkee sitten suoraan että mikä niistä busseista on se oikea jota pitää olla vastassa.
  Pinssejä, solmioneuloja ja kangasmerkkejä: https://holvi.com/shop/btxshop/

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •