Lehtiuutinen: nainen on käyttänyt linja-autoa työmatkoillansa jo 13 vuotta!

Compact

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
20 Heinäkuu 2005
Viestit
2,249
Kuorevesi-Mänttä-Vilppula -lehti on haastatellut kummajaista:

Yläasteen opettaja on tehnyt työmatkansa Töysän pikavuorolla jo 13 vuotta kotoaan Mäntästä työpaikalleen Keuruulle ja takaisin!
Matka-aika bussilla on suuntaansa 30 minuuttia, runsaat 30 km. Perheessä on yksi auto, jota käyttää aviomies. Jos rouva ei ehdi viimeiseen lähtevään vuoroon klo 16.30, mies joutuu hakemaan hänet pikkuautolla.

http://www.kmvlehti.fi/Uutiset/1194696031169/artikkeli/linja-autolla+keuruulle+toihin.html

Sisukas nainen, eikös vaan!
 
Tässä on esimerkki siitä, kuinka kahden naapurikaupungin välillä on liikennettä ja töissä käydään maakuntarajan ylitse, eli kaikkien matkat eivät suinkaan suuntaudu maakunnan aluekeskuksen suuntaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Mikä tässä on se uutinen?

Mitä olen vuosien saatossa, ja viimeksi tällä viikolla, maaseutukaupunkien bussiliikennettä seurannut, niin alkaa se eräänlainen mediatapahtuma olemaan jos vakiovuoron kyydistä nuosee muu kuin koululainen.

Niin, ja näillä paikkakunnilla linja-autoasema on myös sangen turha bongauspaikka aamuisin. Kuljettajat kun harvemmin sinne asti viitsivät ajaa, bussi kun kuitenkin tyhjeni jo koulukeskuksella.
 
Niin, ja näillä paikkakunnilla linja-autoasema on myös sangen turha bongauspaikka aamuisin.
Bongata mitä? Tyttöjäkö? :)

Kuljettajat kun harvemmin sinne asti viitsivät ajaa, bussi kun kuitenkin tyhjeni jo koulukeskuksella.

Saavatko he edes tehdä niin? Muistui mieleen omilta kouluajoitani, kun aamun 1. tunti oli liikuntatunti ja piti päästä bussilla koulupaikkakunnan uimahallille, mutta kuski veti heti käsijarrun päälle koulun pysäkin kohdalla ja sytytti tupakan. vasta kun monta kertaa pyysin hän suostui suurella vaivalla jatkaa ajamista uimahallille asti minä ainoana matkustajana.

t. Rainer
 
Niin, ja näillä paikkakunnilla linja-autoasema on myös sangen turha bongauspaikka aamuisin. Kuljettajat kun harvemmin sinne asti viitsivät ajaa, bussi kun kuitenkin tyhjeni jo koulukeskuksella.
Arvelisin, että lähes kaikilla kouluvuoroilla linja kuitenkin kulkee linja-autoasemalle asti, eli muutkin kuin koululaiset ovat tervetulleita? Esim. Haminassa ne muutama kouluvuoro mitä kulkee, kiertelevät koulujen lisäksi bussiaseman ihan aikataulunmukaisesti. Haminassa aamulla Ruissalon koululle vievät vuorot jatkavat linja-autoasemalle, jolloin toista koulua käyvät vaihtavat tarvittaessa bussia linja-autoasemalla. Eli bongailu onnistuu, mitä sitten bongaileekaan.
 
Menee hieman OT:ksi mutta uskallan kuitenkin: Tällä viikolla sain jo kaksi kertaa kyytiini uudenuutukaisen työmatkalaisen, joka asuu Riihimäen Kitinojalla ja käy töissä Tuusulan Jokelassa. Monnin seisake olisi lähin joukkoliikenneyhteys tuolle välille mutta vuorotarjonnan vähäisyyyden vuoksi ei realistinen vaihtoehto ;) eli hän matkustaa vaihdollisella bussiyhteydellä reilut 20 km. Sanoipa vielä perusteeksi henkilöauton omistamisen/käyttämisen vaivalloisuuden!

Tällaisia lisää!
 
Takaisin
Ylös