Onnibus - Uusi pikavuoroyritys

Hyvältä näyttää. Pakkohan sitä sitten on jonnekkin noista paikoista lähteä että pääsee nuokin bussit kokemaan.
 
Ymmärsinkö nyt oikein, että F3-reitillä ei pysähdytä Hämeenlinnassa lainkaan?
Osaako joku sanoa aikataulun perusteella montako autoa tuon reitin ajamiseen tarvitaan vähintään?
Vastaan itse: VAikuttaisi siltä että arkisin kolmella autolla.
 
Viimeksi muokattu:
Noiden uusien bussien kyljessä lukee yhtenä paikkakuntana Vantaa. Onko jonkin reitin päätepaikkana Helsingin päässä Vantaa, vai ajetaanko joku reitti sen kautta?
 
Noiden uusien bussien kyljessä lukee yhtenä paikkakuntana Vantaa. Onko jonkin reitin päätepaikkana Helsingin päässä Vantaa, vai ajetaanko joku reitti sen kautta?

Kyllähän useimmat Helsingistä lähtevät päätiet kulkevat Vantaan kautta. Pysäkki Vantaalla tosin lienee uusista OB-reiteistä vain 3-tien vuoroilla (Keimolassa).
 
Onnibus lopetti siellä pysähtymisen jo 13.8.2012. Lehdistötiedote

Tiedotteessa kuitenkin sanotaan, että kesän 2014 jälkeen sinne voitaisiin ajaa. Uudet reitithän aloittavat heinäkuussa, joten kysymys Hämeenlinnan puuttumisesta on ihan validi.

Expressbus-yhtiöiden yksinoikeussuoja jatkuu kesään 2014 saakka. Sen jälkeen Hämeenlinnaan on mahdollista liikennöidä jopa kokonaan omalla linjalla.
 
Tiedotteessa kuitenkin sanotaan, että kesän 2014 jälkeen sinne voitaisiin ajaa.

Tiedotteessa sanotaan, että sinne voitaisiin ajaa kokonaan omalla linjalla, ja sellaista Onnibus.com onkin hakemassa: F10 Lahti - Hämeenlinna - Turku. Aiemmin tänään linkkasin jo F3:n reittiliikennelupahakemuksen ja se ei sisällä Hämeenlinnassa pysähtymistä.
 
Niin, mutta onko sille mitään syytä, että F3 ei pysähdy myös Hämeenlinnassa, jos kerran EB:n yksinoikeus päättyy nyt kesällä 2014?

Jos OB on huomannut, että bussit täyttyvät Helsinki - Tampere -väliä matkustavista, joten bussia ei kannata hidastaa Hämeenlinnassa koukkaamalla. Kaupunkihan ei siellä sallinut pysähtymistä pelkästään katuverkolla, vaan edellyttää poikkeamista linja-autoasemalla, jos Hämeenlinnassa haluaa pysähtyä.
 
Onko tää nyt hienoa: OB ensin huutaa suureen ääneen että vanhat ryöstöporvarit pois ja sit itse myy oman firmansa oikeen suurelle magnaatille?
 
Takaisin
Ylös