Sivu 2 / 2 EnsimmäinenEnsimmäinen 12
Näytetään tulokset 16-18/18

Viestiketju: Turistibussien toimintaedellytykset Helsingissä

 1. #16

  Liittynyt
  26.09.2006
  Sijainti
  Helsinki, Punavuori
  Viestejä
  3802

  oletus Vs: Turistibussien toimintaedellytykset Helsingissä

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Antero Alku Näytä viesti
  Jos haluaa viestiinsä vain kollegoiden kommentteja, ei pidä kirjoittaa julkiselle foorumille. Jos haluaa asiantuntija-apua, pitää kääntyä asiantuntijapalveluita myyvien konsulttien puoleen, ei kysellä apua julkiselta foorumilta. Jos ylipäätään haluaa vastauksia tai ideoita johonkin ongelmaan, on ensin kuvattava ongelma, oli sitten kysymys julkisesta keskustelusta tai konsulttipalveluiden ostosta.
  Minä ja Antero taidamme olla kaksi tämän foorumin kovaotteisinta keskustelijaa, joiden välisissä väännöissä ei armoa anneta eikä pyydetä. Oletettavasti lukijasta riippuen kauhistus, ihastus, myötähäpeä ja viihdearvo sekoittuvat noissa väännöissä. Jääkiekkotermeillä kumpikin pelaa vastakkain jatkuvaa pikkusikaa eikä niittejäkään vältellä.

  Vaikka itse kirjoitan kovaa Anteroa vastaan ja Antero hutkii takaisin yhtä lujaa ei tämä keskustelufoorumi ole liigakaukalo, jossa pitäisi olla tilaa vain kovimmille pelureille.

  Minä uskallan myöntää kirjoittavani ajoittain kovaa ja sen että pelaan Anteron kanssa kovaotteisimman poliitikan sääntöjen rajamailla. Mutta en minä silti kaikkia kirjoittajia samalla lailla hutki.

 2. #17
  Tunnistettu jäsen
  Liittynyt
  28.06.2005
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  1461

  oletus Vs: Turistibussien toimintaedellytykset Helsingissä

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Antero Alku Näytä viesti
  Enkä pidä kohtuuttomana sitäkään, että turistinähtävyyden vieressä asuvan tulee sietää turistiliikenne. Se on osa kaupunkielämää, ja jos ei sitäkään kestä, niin aina on mahdollisuus muuttaa lähiöön, jossa turistit eivät ole vaivaksi.
  Tätä kaupunkilaisten tunnettua sietokykyäkin pitää miettiä tarkasti. Lienee tosiaan kohtuullista, että kaupungissa asuvan on siedettävä tai ennemminkin haluttava tiettyä kaupungin elämää ympärilleen. Turistit ovat osa tätä. Turisteja kuljettavat bussit kapeilla kaduilla asukkaiden ikkunoiden alla eli kaupunkilaisten yhteisessä tilassa eivät sen sijaan ole minusta itseoikeudettua kaupunkielämää, etkä taida sitä tarkoittaakaan.

  Maailmassa riittää kohteita, joihin ei pääse bussin kyydissä laukkujen kanssa. Tietysti busseilla tätä liikentoimintaa tekevät haluavat toimia niin ja turistillekin ratkaisu voi olla kätevä, mutta säännöt asetetaan silti paikallisesti ja asukkailla on tässä oikeutetusti sananvaltaa. Turisti on vieras muiden asuinympäristössä. Jos turismi loppuu siihen, ettei jokaisen kohteen ovelle tai mieluiten ovesta sisään pääse bussilla, niin saa arvatenkin kaupunkilaisten enemmistön mielestä loppuakin. En tosin usko, että loppuu.

 3. #18

  Liittynyt
  23.08.2005
  Viestejä
  3332

  oletus Vs: Turistibussien toimintaedellytykset Helsingissä

  Lainaus Alunperin kirjoittanut R.Silfverberg Näytä viesti
  Jos Helsingissä olisi jokin "kuninkaanlinna" suurine ympäröivine toreineen ja keskiaikainen vanhakaupunki kävelyetäisyydellä niin sen pysäköinti olisi varmaan järjestetty niin että suurin osa busseista mahtuisi sinne yhtaikaa, mutta kun ei ole niin ei ole.
  No nyt haluaisin tietää esimerkin kaupungista, jossa on kaupungin keskustassa tällainen kuninkaanlinna suurine ympäröivine toreineen (joita en usko annetun pysäköintikäyttöön) sekä vanhakaupunki ja runsaasti bussien pysäköintitilaa. Sitä paitsi kuvaat jo sellaista kohdetta, joka on monta kertaa suurempi kuin kävelymatka Temppeliaukiolta Rautatiekadulle. Nythän ongelmana ei ole se, etteikö Temppeliaukiolle pääsisi bussilla, vaan se ettei sinne pääse ihan oven eteen. Puhutaan siis 300 metrin kävelymatkasta. Nyt todella haluaisin kuulla suositusta turistikohteesta, jossa ei olisi 300 metrin kävelymatkaa pysäköintialueelta.

Sivu 2 / 2 EnsimmäinenEnsimmäinen 12

Vastaavia viestiketjuja

 1. Johdinautot Helsingissä
  kirjoittanut JE foorumissa HSL-alueen paikallisliikenne
  Vastauksia: 36
  Viimeisin viesti: 15.08.2013, 03:33
 2. Museoratikkaliikennettä Helsingissä!
  kirjoittanut 339-DF foorumissa Raitiovaunut
  Vastauksia: 27
  Viimeisin viesti: 27.08.2009, 15:41
 3. Kalakierros Helsingissä
  kirjoittanut Camo Lissabone foorumissa Offtopic
  Vastauksia: 18
  Viimeisin viesti: 24.04.2009, 19:14
 4. Turkulaisia Helsingissä...
  kirjoittanut Hujis foorumissa Turun paikallisliikenne
  Vastauksia: 24
  Viimeisin viesti: 16.11.2006, 08:10
 5. DVD-Raitioliikenne Helsingissä
  kirjoittanut kjasikai foorumissa Raitiovaunut
  Vastauksia: 3
  Viimeisin viesti: 10.06.2006, 16:34

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •