Näytetään tulokset 1-5/5

Viestiketju: Ajotuuli

 1. #1

  Liittynyt
  30.06.2005
  Sijainti
  Helsinki, Hamina
  Viestejä
  682

  oletus Ajotuuli

  Helsingissä toimii tällainenkin bussiyrittäjä, joka on kuulemma hiljattain hankkinut Valkeakosken liikenteeltä 1997 mallisen bussin ja aikaisemmin ajellut A-busseilla tai uudempaa autoa tarvittaessa lainannut bussin Valkeakoskelta taikka Turengista. http://www.ajotuuli.fi/index.html ja katsokaapas kohdasta toimialakuvaus, mitä kaikkea firma tekee http://www.kauppalehti.fi/yritykset/...tuuli/16210985
  antti

 2. #2
  Karosa avatar
  Liittynyt
  17.10.2011
  Sijainti
  Espoo
  Viestejä
  2584

  oletus Vs: ajotuuli

  Lainaus Alunperin kirjoittanut antti Näytä viesti
  Helsingissä toimii tällainenkin bussiyrittäjä
  Hahahhahhahaha, seksuaalineuvontaa bussiyritykseltä.. Mikähän vitsi tämä on?

 3. #3
  bussifriikki avatar
  Liittynyt
  02.05.2007
  Viestejä
  2365

  oletus Vs: ajotuuli

  Ohhoh! Taitaa olla mielenkiintoista kyytiä.

 4. #4

  Liittynyt
  26.07.2005
  Sijainti
  Espoo
  Viestejä
  796

  oletus Vs: Ajotuuli

  Olen matkustanut tämän yhtiön kyydillä, joten laitan hieman raporttia.

  Teimme alkuvuonna matkan Helsingistä itään. Kuljettajana ymmärtääkseni toimi yrittäjä itse. Muuhun miehistöön kuului alle kouluikäinen poika, jonka ymmärsin olevan kuljettajan poika. Ikänsä puolesta kuljettaja voisi olla vaikka pojan isoisä. Pisteet siitä, että (iso)isä kantaa vastuun (pojan/tyttären)pojastaan ja ottaa hänet mukaansa matkoille eikä jätä kotiin naisten armoille.

  Autona oli entinen Valkeakosken liikenteen auto, josta yrityksen nimi oli tökerösti peitetty Ajotuulen logolla muun maalauksen ollessa alkuperäinen. Maalaus ja logo näkyy kuvissa yhtiön kotisivuilla. Linjakilvessä määränpäänä oli Metsäkansa, mutta ei siis ajettu sinnepäinkään. Reittiä tiedusteltuani poika kertoi, että auto on entinen Valkeakosken liikenteen linja-auto ja sen vuoksi reittimme ei kulje Metsäkansan kirkolle eikä asemalle. Pojan puheessa kuului selvä paino sanalla entinen.

  Koska matkalla ei ollut kiirettä, tarjosi yhtiö meille ajon Porvoon keskustan kautta. Kaiuttimista kuultiin samalla kuljettajan selostus elämästä Porvoossa silloin ennen.
  Matkan mukavuudessa ei ollut ihmeemmin valittamista. Lämmityskin saatiin toimimaan matkustamossa, joten ei tarvinnut palella. En tiedä, millaisessa kunnossa auto nyt on, sillä kuljettaja antoi luvan polttaa tupakkaa autossa. Näköjään parin tunnin matka joillekin on liian pitkä olla polttamatta, ja liikennöitsijä ei "retrobussin" alkuperäisestä savuttomasta tunnelmasta piittaa.

  Kuljettajan puvustukseen kuului asianmukaisesti kuljettajan hattu. Kuljettajan paita oli kuitenkin Sihteeriopiston paita. Kyllähän nyt Sihteeriopiston paitaan pukeutuvalle kuljettaja seksuaalineuvonta kuuluu! En ihmettele tätä asiaa yhtään.
  Blogi yleisistä saunoista: http://www.saunakulttuuri.com

 5. #5
  bussifriikki avatar
  Liittynyt
  02.05.2007
  Viestejä
  2365

  oletus Vs: Ajotuuli

  Lainaus Alunperin kirjoittanut vompatti Näytä viesti
  Autona oli entinen Valkeakosken liikenteen auto, josta yrityksen nimi oli tökerösti peitetty Ajotuulen logolla muun maalauksen ollessa alkuperäinen.


  Ellen sekoita johonkin toiseen entiseen valkeakoskelaiseen, niin tuon perässä on joskus näkynyt ajo-opetuskolmio.

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •