Tilausajohavaintoja

Liittynyt
2 Toukokuu 2007
Viestit
2,402
Tänään on aamupäivästä iltamyöhään Erottajan ja Pasilan kulmilla pyörinyt Korsisaaren Irisbusseja linjakilvillä KTP 2014.
 
Tänään on myös aamusta iltaan ympäri Suomea näkynyt muidenkin firmojen tilausajoautoja kilvin "TILAUSAJO", bonuksena saattaa joissakin vielä välkkyä joissakin että "CHARTER" tai "ABONNERAD". :shock:
 
Kas kun ei Åbonnerad. :)

Aiheeseen liittyen: Messukeskuksen Ski-Expoon on järjestetty kaikenlaisia shuttle-bussikuljetuksia vuosien varrella, joten voisiko tämä liittyä jotenkin siihen, vaikka linjakilvistä tuleekin mieleen Kotkan työväen palloilijat. (Vai vielä pidemmälle itäänkö sillä viitataan...?)
 
Ventoniemelle näyttää tulleen Scania Higer Touring, rekisterikilvin NJR-649. Muuta tietoa autosta ei ole.
 
16.5

STA 300 ("Kameli" vm-1960) tuli vastaan tilausajossa Kivikonlaidan ja Kehä I:n risteyksessä. Oli kyllä komea peli.
 
Nythän on ollut varsinainen tapahtumaviikonloppu ympäri maata, mm. herättäjäjuhat, Pride ym. Onko kuvaajia ollut liikkeellä ?
 
Viikonloppuna järjestetyille Pirkkalan Muinaismarkkinoille oli ilmainen bussikuljetus Pirkkalan keskustasta. Lauantaina 9.7. vuoroja ajoi Vesilahden Liikenne autoilla XVO-394 (Scania OmniExpress, "Elina"), CLX-396 (OmniExpress-teli) ja ERU-137 (Scania Touring HD). Sunnuntaina muuten samat autot, mutta "Elinan" tilalla oli Tilausliikenne A. Arvelalta XRE-726, Scania OmniExpress vm. 2016, mutta ensirekisteröinti Suomeen ollut vasta tämän vuoden toukokuun lopussa. Uusi peli siis.
 
Viimeksi muokattu:
Tampere Open -tennisturnauksen pelaajabussina on Pirkanmaan Tilausliikenteeltä LZE-327 (Volvo 9700HD, vm. 2006).
 
Takaisin
Ylös