Pukkilan Liikenne

Liittynyt
13 Heinäkuu 2008
Viestit
206
Pukkilan Liikenne haluaa supistuksia 2018 päättyvään siirtymäajan lupaansa. Yhtiö haluaa karsia vuoroja Helsinki-Söderkulla-Porvoo-reitillä, sekä jättää Porvoo-Pukkila-Lahti-läpiajoreitille vain yhden päivittäisen vuoron. Porvoo-Askola-välillä halutaan oikaista reittiä mm. Saksalan kohdalla. Yhtiö ei ole, toisin kuin kilpailijat Porvoon Liikenne ja Etelä-Suomen Linjaliikenne, lähtenyt hintakilpailuun Hki-Porvoo-reitillä, vaan ajaa valtakunnantaksoilla (9 € vs. 11,80 €)
 
Viimeksi muokattu:
Yhtiö ei ole, toisin kuin kilpailijat Porvoon Liikenne ja Etelä-Suomen Linjaliikenne, lähtenyt hintakilpailuun Hki-Porvoo-reitillä, vaan ajaa valtakunnantaksoilla (9 € vs. 11,80 €)

Tilanne lie muuttunut, kun Pukkilan vuoroillakin näyttäisi olevan 9€ Helsingin ja Porvoon välillä.
 
Vs: Lahden paikallisliikenne

Pukkilan Liikenne aikoo ELY-hakemuksien mukaan vetäytyä Lahti-Orimattila-Pukkila-liikenteestä kokonaan kesäkuussa. Mitäköhän sitten reitille?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vähän näyttää siltä että alkaa olla Pukkilan päivät luettuna ellei nyt sitten keksi jotain uutta ja mullistavaa.
 
Aikani kuluksi laskin, että Pukkilan Liikenteellä on kouluvuoden aikana ajettavaa liikennettä ensi syksynä reilut 15 tuntia päivässä, koulupäivinä.
Kesäajan liikenne loppuu tykkänään.
 
Mikäs Pukkilan kuljettajatilanne on? Montako tällä hetkellä omistajien lisäksi ajamassa? Tuosta 15 tunnin liikenteestä ei pahemmin ajettavaa tule, joten taitaa omistajille jäädä se vähäinen ajaminen. Nopeasti on Pukkilan taso ja tila laskenut. Ei ole montaa vuotta kun ajettiin Helsinkiin ja Lahteen vuorotolkulla päivässä ja uusia autoja tuli vähintään kerran vuodessa, vaikka pikkufirma oli silloin jo.
 
Ely-keskus on nyt laittanut hankintaan Pukkila-Askola-Porvoo työmatkaliikenteen kesäkaudelle, kaksi vuoroa suuntaansa aamuin illoin paluuineen. Samoin Ely hankkii ympärivuotisen arki-iltavuoron Porvoosta Pukkilaan.

Ja Liikenne-Seppälä ja Kaj Forsblom voittivat kilpailun. Pukkilan Liikenne osallistui arkivuorojen kilpailutukseen.
 
Pukkilan Liikenne lopettaa markkinaehtoisen liikenteen. Jatkaa tilausajoa normaalisti. Uusimaan mukaan Ely-keskus on avloittamassa kilpailutuksen linjavuoroista, muutamaa pientä aikataulumuutosta vaille samat kuin mitä Pukkilan on ajanut. Eli Pukkilan, Askolan kunnat sekä Porvoo ja Uudenmaan Ely neuvottelevat joukkoliikenteen turvaamisesta ko. alueilla.

Pukkilan liikenteen taru alkoi vuonna 1923.



http://www.pukkilanliikenne.fi/etusivu.html
 
Sääli, että näinkin pitkään alalla vaikuttanut yritys vähentää liikennettään rajusti. Takana ovat ne kulta-ajat, kun Pukkilaan tuli vuosittain useampi uusi...
 
ja kaluston vähennys on aloitettu, lienee tällähetkellä ainut yhtiön kalustossa oleva invabussi (#9 CZY-99) on myynnissä Nettikoneessa:

https://www.nettikone.com/scania/k-12/1946474

Saas nähdä, että mitä jää jäljelle noiden Tilausajojen hoitamiseen, kalustossahan on nyt tuon lisäksi pari 2-akselista Omnia, 2 teli-Omnia, ja reilun parin vuoden ikäinen Interlink.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös