OnniBus.com:lle sisaryhtiö Viroon

kuukanko

Moderaattori
Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
7,559
Virossa kaupunkien välinen bussiliikenne vapautuu lokakuussa 2015 ja paikallisten uutisten mukaan Brian Souter on perustanut sinne bussiyhtiön, jota johtavat PolskiBus.com:n ja OnniBus.com:n johtajat. Phototrans.eu:n mukaan Viroon on siirretty Puolasta käytettyjä Astromegoja.
 
Ei varmaan mene kovin paljoa metsään sellainen veikkaus, että jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa näillä punaisilla busseilla voisi päästä Tallinnasta Varsovaan asti?
 
Elii kohta OB alkaa rikkoo kabotaasikieltoo, Viru kilvet ja TIIT ja TÖÖT ajamaan 3€/pv sillälailla hienoo pojat!
 
Ovatkohan nämä superbussit pakasta vedettyä uutta kalustoa vaiko onnibussilta tai jostain muusta soutterin firmasta tulevia sisäänajettuja yksilöitä?
 
Ok, eipä toki sillä että sillä mitään väliä olisi, kunhan uteliaisuuttani kyselin.

edit, tuollahan se olikin jo ketjun ensimmäisessä viestissäkin jo mainittu.
Tosin ylhäällä ollut linkki ei tainnut enää olla validi, kun noita Astromegoja on tarkennettu mm moottoritietojen suhteen, niin toimivampi osoite lienee http://phototrans.eu/2415,23178,12820,0.html
 
Autonumerot ovat E401-E408 käyttöönottopäivämääräjärjestyksessä. Näin jää Onnille 300-sarja ja tuonne markkina-alueelle 400-sarja.

Toimin yhtiön toimitusjohtajana.
 
Autonumerot ovat E401-E408 käyttöönottopäivämääräjärjestyksessä. Näin jää Onnille 300-sarja ja tuonne markkina-alueelle 400-sarja.

Toimin yhtiön toimitusjohtajana.
Onko Onnin seuraava sarja sitten 500- sarja, kun autoja tulee lisää ja vanhimpia aletaan poistaa?
 
Mielenkiintoista nähdä, tuleeko Plaxtoneita myös Suomeen.

Ei liity sinänsä ketjuun, mutta pohjolassa eksoottisia kaksikerrosautoja olisi Plaxtonin lisäksi esim. Linköpingissä majaapitävän Stångåbussin Ayatsit. Näitä Espanjalaisia en ole muualla nähnyt. Niillä ajetaan ainakin Norrköpingin seutuliikennettä mistä pari kuvaa alla tältä keväältä.
IMG_0084.jpgIMG_0085.jpg
 
Takaisin
Ylös