Matkahuolto parantaa palvelua Tampereella

killerpop

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
3,572
Matkahuollon palvelut ovat jälleen saatavilla Tampereen Keskustorilla, kun uusi palvelupiste avattiin Keskustorin ytimeen, osoitteeseen Aleksis Kiven katu 24.

Avajaisia vietettiin 2.8.2006 ja avajaispäivän jälkeen palvelupiste on avoinna arkisin klo 6-20. Tuotevalikoimaan kuuluu niin bussiliput kotimaahan sekä Keski-Eurooppaan, Matkahuollon sekä Väinö Paunu Oy:n matkakortit, Silja- ja Viking Linen laivamatkat ja makeiset sekä juomat.

Palvelupiste parantaa erityisesti palvelujen saavutettavuutta seutuliikennematkustajien keskuudessa, joilla Keskustori on toiminut matkan vaihtopaikkana tai määränpäänä.
 

Liitetiedostot

  • MH_sisa.jpg
    MH_sisa.jpg
    28.7 KB · Lukukerrat: 1,930
  • MH_ulkoa.jpg
    MH_ulkoa.jpg
    67.5 KB · Lukukerrat: 1,627
Siis arkisin 6-20? Ihan oikeasti? Erikoiset ajat, ei mitään vikaa sinänsä...

Pitää antaa kuljettajille ohjeistusta, että voivat ohjata asiakkaat jo aamusta sinne jos sattuu ongelmia esim. seutulippujen kanssa...
 
Admiral Observer sanoi:
Siis arkisin 6-20? Ihan oikeasti? Erikoiset ajat, ei mitään vikaa sinänsä...
Kyllä vain, olet lukenut aivan oikein. Näin tietenkin toistaiseksi, enkä usko että aukioloaikoja ihan heti lähdettäisiin tarkastelemaan. Kysyntää palveluille kun on muulloinkin, kuin vain ja ainoastaan linja-autoaseman aukioloaikoina (arkisin 8-18 lipunmyynti). Sijainti ja pitkät aukioloajat yhdessä ovatkin ne avainsanat, joihin palvelutason parantamisella tuleekin viitattua :)
 
Takaisin
Ylös