Kesä tulee, ja niin tulee lomapassi ja bussipassi

Kumman valitset kesällä?

  • Vr:n Lomapassin.

    Äänet: 10 27.8%
  • Matkahuollon Bussipassin.

    Äänet: 8 22.2%
  • Saastutan ilmaa, ja liikun autolla.

    Äänet: 7 19.4%
  • En millään edellä mainituista.

    Äänet: 11 30.6%

  • Äänestäjiä yhteensä
    36
  • Äänestys suljettu. .
Liittynyt
27 Huhtikuu 2006
Viestit
2,697
Lämmittelin hieman jo tätä aihetta yhdessä viestiketjussa, joten laitetaampa sitten ihan uusi keskustelu..

On sitten ainakin varaa mistä valita. Bussipassia saa viikon ja kahden viikon mittaisina. Hinnatkin ovat tulleet sen verran alas, että viikoksi bussailemaan ympäri suomea pääsee alta 150 euroa ja kaksi viikkoa alta 250 euroa. Vr:n lomapassi on sama 3 vuorokautta, ja hinta se 119 euroa, normaalisti. Tuo bussipassi mielestäni muuten oikein hyvä tuote, mutta kun siitä ei saa niitä alennuksia, kuten vr:ltä lomapassin suhteen. Kummassakin on hyviä ja huonoja puolia. Busseja liikkuu öiseen aikaan joka suuntaan, kun taas yöjunia vain päärataa kohti pohjoista. Bussilla pääsee taas joka paikkaan, kun vr:n lomapassi rajoittuu kaupunkeihin, joissa pysähtyy juna. Mielestäni tuohon lomapassiin pitäisi saada vielä junabussi-vuorot, jolloin se olisi entistä parempi.. Laitetaan vielä äänestys tuohon. Itse liikun lomapassin kanssa. Opiskelijahinta on edullinen, ja päiviä on kuitenkin tarpeaksi.
 
Lomapassin kompastinkivi on sen rajoittuneisuus kesäkuukausille. Työstä johtuen olisi hyvinkin aikaa ja kiinnostusta matkustella tammi-huuhtikuussa.
Mieli tekisi koittaa Tku-Kajaani lauantain IC-vuoroa, mutta nyt täytyy mennä hotelliin yöksi yöjunan loputtua.
 
Lomapassin kompastinkivi on sen rajoittuneisuus kesäkuukausille. Työstä johtuen olisi hyvinkin aikaa ja kiinnostusta matkustella tammi-huuhtikuussa.
Mieli tekisi koittaa Tku-Kajaani lauantain IC-vuoroa, mutta nyt täytyy mennä hotelliin yöksi yöjunan loputtua.

Niin, se on kyllä. Mutta se olisi ihan yyper-halpa, jos se olisi myös talvikuukausina, eikä vr sellaista tekisi, joka on halvempi kuin normaali junalippu. :D Itse olen ajatellut, että kyllä sitä voi jossain asemalla laittaa campingiksi, jos on tarvetta. Loppujen lopuksi suomessa kauhean vähän tapahtuu mitään..
 
En oo kanssa koskaan törmännyt mihinkään hankaluuksiin öisillä rautatieasemilla. Just aattelin mennä Tku-Parikkala-Savonlinna-Huutokoski-Pieksämäki - pätkän, nyt kun Pieksämäkeläiset ajavat Savonlinnasta Hko:n kautta heinäkuussa ja en ole vielä Savonlinnassa junalla käynyt.
 
En oo kanssa koskaan törmännyt mihinkään hankaluuksiin öisillä rautatieasemilla.

En minäkään törmännyt omalla lomapassikierroksellani. Tampereella oltiin yhdeltä yöllä ja neljältä aamulla. Ei ollut hankaluuksia, hyvin rauhallista. Oli aikaa kuvailla, ja katsoa öistä Tampereen asemaa.
 
Takaisin
Ylös