Lahden Autokorin lyhenne

Compact

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
20 Heinäkuu 2005
Viestit
2,249
Vs: Scania OmniExpress


LAK oli aiemmin (Helsingin) Liikennelaitoksen Autokerho. Nytkö tuo hyvä lyhenne on sotkettu tarkoittamaan jotain Willähteen autokorittamoa...
Käyttävätkö he itse sitä? Jos ei, niin keksittäköön tilalle jokin muu, ihan vain epäselvyyksien välttämiseksi ;)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vs: Scania OmniExpress

LAK oli aiemmin (Helsingin) Liikennelaitoksen Autokerho. Nytkö tuo hyvä lyhenne on sotkettu tarkoittamaan jotain Willähteen autokorittamoa...
Käyttävätkö he itse sitä? Jos ei, niin keksittäköön tilalle jokin muu, ihan vain epäselvyyksien välttämiseksi

Ainahan voi heittäytyä vastarannankiiskiksi, mutta koska enemmistö harrastajista tuntee Lahden Autokorin LAK-lyhenteellä ja sitä yleisesti käytetään, tulee lyhenteen merkitykseksi de facto koritehdas, eikä jonkin edesmenneen aikakauden autokerho. Siksi toiseksi lyhenteillä voi olla useampia merkityksiä. Eikä tämä Scanian uuteen malliin liittyvä LAK tule sijaitsemaan Nastolassa, vaan Lahdessa Jokimaalla.
 
Lyhenteet

On siis selvää, että jatkossa LAK on käytännössä yksinomaan Scaniaa käyttävä korittaja...

Google-haku Lahden Autokorista lyhenteellä LAK tuottaa tulokseksi JLF- ym. harrastajien lisäksi vain tämän jo ikääntyneen sivuston.

Onkohan tuo lyhenne oikeasti firmalla itsellään käytössä? Meinaan vaan, että jos harrastajat luovat omia ei-virallisia lyhenteitään, niin selvyyden vuoksi olisi syytä käyttää "lainausmerkkejä" erottaakseen tämän autovalmistajan erittäin perinteikkäästä autokerhosta, joka isännöi ja pokkasi kirkkaimmat palkinnot vuoden 2006 linja-autonkuljettajien rattimestaruuskisoista!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vs: Lyhenteet

tämän jo ikääntyneen sivuston.

Onkohan tuo lyhenne oikeasti firmalla itsellään käytössä?

Tuo ikääntynyt sivustohan on nimenomaan Lahden Autokorin oma sivusto, josta selvästi siis näkyy kuinka yritys itsekin käyttää itsestään lyhennettä LAK.
 
Takaisin
Ylös