Bussivideoita

Video MVG:n uusista bussijunista, joissa on tällä kertaa MAN vetoautona. Kymmenessä aiemmin tilatussa junassa vetoautona on Solaris Urbino 12, video sellaisesta.
 
On toi merkillistä touhua, työasioita kuuluu olevan. Eikö esimies tai kuka onkaan puhelimen toisessa päässä ymmärrä ettei kuski toimistossa istu eikä voi koska vaan tabletteja käytellä. Toisaalta kuljettajan pitäsi sanoa että ei käy kun ajaa. Että turvallista matkaa vaan... :lol: Mä pysyn yhä kaukana, ennemmin putoavassa koneessa kun Onnibussn kyydissä.

Toisessa videossa ainakin turvavyö vissiin auki... Ja onkos joku kosketusnäytöllinen kädessä. Että, ei kannata ainakaan matkustajilta vaatia turvavyön käyttöä kun ei kuljettajakaan käytä.
 
Viimeksi muokattu:
FEM-kanavalla tulee uusintana Bussi-sarja. Saapas nähdä kuinka monta jaksoa sarjasta esittävät.

2015-08-17 FEM klo 20:30 Bussi (n. 15 min.)
Ensimmäinen vuosisata. Suomen ensimmäinen linja-autovuoro ajettiin joulukuussa 1905 Turusta Uuteenkaupunkiin. Puolessavälissä matkaa autoon tuli konevika ja se hinattiin Uuteenkaupunkiin hevosilla. Tom Backmansson, 2006.

2015-08-24 FEM klo 20:30 Bussi (n. 15 min.)
Postin keltainen. Posti oli kerran Suomen vanhin ja suurin linja-autoalan kuljetusliike. Nykyään Postin keltaiset bussit ovat muisto vain. Tom Backmansson, 2006.

...

pekka
 
Viimeksi muokattu:
Ehkä laitoin tämän viestin hieman offtopic-tunteilla, mutta:
Meidän monen suomalaisen suuresti rakastaman Simo Salmisen maallinen aika on valitettavasti päättynyt.
Kuitenkin suuresti kunnioittaen Simon muistoa ja monipuolista taiteilijanuraa haluaisin tälle jlf-foorumille vielä linkata nimenomaan tämän Simon hienon esityksen, joka on ehkä maailman paras liikennekoulutusfilmi ja myös ”Kaikkien Bussivideoiden Äiti”:
https://www.youtube.com/watch?v=qvHDBaqn73c
Joka tapauksessa, hyvää jatkoa sinulle Simolle sinne pilvien päälle!
 
Takaisin
Ylös