Näytetään tulokset 1-3/3

Viestiketju: Maltan bussikirjo

 1. #1

  Liittynyt
  22.10.2008
  Viestejä
  114

  oletus Maltan bussikirjo

  En etsimisenkään jälkeen löytänyt Malta-aiheista ketjua, joten aloitan uuden.

  Olin viime kesänä viikon Maltalla, ja se oli kaiken muun ihanuuden lisäksi myös todellinen bussibongarin taivas. Yhtenäisiin väreihin maalattuna siellä oli ajossa busseja kautta vuosikymmenten kirjon 60-luvulta (jolloin UK lahjoitti itsenäistyvälle maalle joitain Leylandeja) aina tämän päivän uutuusmalleihin. Koskaan ei tiennyt, millainen auto osuu kohdalle, mutta aina niitä luukutettiin kaikki ovet auki. Ajotyyli oli muutenkin varsin eloisaa.

  Bussilla pääsi muutenkin ihan kaikkialle tuolla pienellä saarella, ja se oli halpaa. Kertamaksulla matkustaminen oli kaikkein edullisinta, useamman päivän lipulla olisi pitänyt tehdä päivässä useita kymmeniä matkoja, että olisi päässyt voitolle.

  Nyt kun olen löytänyt tieni tälle foorumille, harmittaa vähän etten valokuvannut busseja mitenkään järjestelmällisesti. Onko täällä muita Maltalla käyneitä bussifriikkejä tai tietääkö kukaan mitään hyvää bussikuvasivustoa missä olisi hyvin esillä kaikki Maltalla ajossa olevat mallit?

 2. #2

  Liittynyt
  14.11.2005
  Viestejä
  190

  oletus Vs: Maltan bussikirjo

  Tuolta löytyy jonkin verran kuvia.

  http://www.jsh1949.co.uk/jsh1949/MAL...OME%20PAGE.htm

  Itse kävin Maltalla kymmenisen vuotta sitten ja liikenteessä oli silloin tasan yksi uusi matalalattiabussi. Vanhimmat bussit ovat enimmäkseen paikallisten pajojen brittialustoille tekemiä ja 60-70-lukujen mallit puolestaan UK:sta tuotuja käytettyjä.

 3. #3
  Tunnistettu jäsen killerpop avatar
  Liittynyt
  23.06.2005
  Sijainti
  Ylöjärvi mlk
  Viestejä
  3442

  oletus Vs: Maltan bussikirjo

  SLHS:n julkaisemassa Hetku-lehdessä 1/2007 on reilun 3 sivun mittainen juttu otsikolla "Brittibussien liikkuva museo, MALTA". Artikkelin lopusta löytyi myös linkki http://maltabuses.photos.gb.com/
  Meillä on ratikka!

  Nämä ovat vakioita.

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •