OMSI-bussisimulaattori

Hei, en muista onko tähän jo vastattu tässä ketjussa, mutta onko vielä mahdollista saada takaovea näppäimistöllä avattua ja suljettua? Eli voiko määrittää kolmatta ovinappia näppäimistöön?
 
http://aijaa.com/f1wGad

Omsi siisrtyi yhtä-äkkisesti pois Full Screen -tilasta. Osaisiko joku vinkata, miten Full Screenin saa takaisin. Nyt kun pelaa, näkyy Omsin yläpalkki ja Windowsin tehtäväpalkki koko ajan.
 
Eli voiko määrittää kolmatta ovinappia näppäimistöön?

Pystyy, asetuksista se onnistuu, virallisella tai aussiex.org-sivustolla osaavat varmaan vastata tähän, en nimittäin nyt muista mikä niistä se oli.

näkyy Omsin yläpalkki ja Windowsin tehtäväpalkki koko ajan.

Sun pitää avata omsi.exen ominaisuudet ja kohde pitäisi olla luokkaa "C:\Users\Administrator\Desktop\Apps\Omnibussimulator (OMSI 1.4)\Omsi.exe" "-fullscreen"
 
Omsi2 julkaisu on aika lähellä. 31.10.2013 olisi päivä että tekijät lopettavat siltä erää kehitystyön, elikkä voisin ymmärtää että peli laitettaisiin sitten pakettiin ja ainakin latausversio tulisi saataville.

Keskustelu aiheesta taitaa olla valunut muille foorumeille täältä (hyvä sinänsä kun ottaa huomioon ettei tämä tänne oikeastaan kuulu) mutta tekohengitetään nyt tätä ketjua josko se tuottaisi jotain pientä elonmerkin tapasta.

Olisko paras paikka tälle offtopic osiossa niin ei kiusaa turhaan keskustelua oikeista busseista kun kaikki eivät halua tätä lukea. Sama siirto voisi olla hyvä sille Cities In Motion ketjulle myös? Pelejähän nämä on niin outoa että ovat osioissa joissa keskustellaan aidoista busseista ja muista aidoista joukkoliikennevälineistä.
 
Ihan hyvä että tulee Steamiin, koska silloin se päivittää itsensä automaattisesti ja luulisi myös että kaupalliset lisäosatkin saa tuon kautta helposti ja kun joskus asentaa uusiksi niin asentuu mahdolliset lisäosatkin suoraan pelin kanssa samalla. Ainoa vika voi olla että mahtaako tuo tehdä ilmasten epävirallisten karttojen ja bussien asennuksen vaikeammaksi.

Alennusta tämän nykyisen version omistajana olisi mukava saada, mutta kyllä sitä tukee tietty mielellään tekijöitä.

Tuon steam sivun kahdesta videosta jälkimmäinen on paljon pidempi ja esittelee enemmän toimintoja.
 
Olen jostain saanut käsityksen että jopa boksi version aktivointi vaatii steamin.
 
Kerran kun OMSI 2 julkaistaan, niin pidätämme Volvo 9900:n ainakin sinne asti, nähdään miten se toimii sen kanssa, ja mahdollisesti parannamme joitain asioita.

 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös