OMSI-bussisimulaattori

Pari kertaa on uudelleen asennettu ja heti sen jälkeen tarkistettu tiedostojen eheys minkä jälkeen varmuuden vuoksi konekkin uudelleen käynnistetty. Oikeastaan kaikki on kokeiltu, toivottavasti joku tuleva korjauspaketti auttaa ongelmaan.

Tainnu käydä niin että on liian äkkiä julkaistu, tai sitten on julkaistu joku väärä versio saataville jos kerta beta testauksessa ei mitään ongelmaa löytynyt, ja tuosta oli paljon pitkiäkin videoita ennen julkaisua joissa ajeltiin eri linjoja eikä ongelmia näkynyt. Nyt melko suurella osalla käyttäjistä sitten on eritasoisia ongelmia pelin kanssa, eli joku mennyt vikaan tässä.
 
No se voi myös olla steamin vika ehkä mut en mee vannoo sitä jne jne... ja ainaha sitä voi kysyä pelin tekijöiltä kysymyksiä pelii liittye jos vaa on kiinnostusta
 
Ongelma ratkesi lataamalla ensimmäinen OMSI 2 bussi lisäosa. Ei jäädy, eikä tule mitään virheilmoituksia tms enää. Vikaa on siis niissä busseissa...
 
En liene ainoa, jolla on ongelmia fps:n kanssa. Rathaus Spandaun metroasemalla grafiikat minimalistisiksi säädettynä bussi pysyy tuskin pomppimatta. Missä ihmeessä voi olla vika? Tehoa koneesta pitäisi löytyä enemmän kuin tarpeeksi... moniydinsuorittimien tuki luvattiin, mutta kun tehtävienhallinnasta katsoin, vain yhden ytimen käyttö oli huipussaan. Ja sitä paitsi näytönohjaimen käyttöaste oli 0 %.

Todella ärsyttävää :mad:
 
OMSI on pelinä niin outo että joidenkin asetusten nostaminen saattaa auttaa asiaan. En tosin osaa sen tarkemmim ohjeistaa...

Mutta tekijät ovat luultavasti yrittäneet luoda jotain mihin heidän taitonsa eivät kunnolla olekkaan riittäneet ja tulos on tässä.
 
Mahtaako muilla peli jäätyä aina noin sekunniksi juuri ennen kuin bussi pysähtyy. On tosi harmillinen ongelma kun koittaa jarruttaa pehmeästi ja peli jäätyy juuri kun aikoo keventää jarrutusta sekunttia ennen pysähdystä. Jäätymisen takia tuo ei onnistu kunnolla.
 
Tietääkö Karosa, että vieläkö on Volvo 9900sta tulossa Pusatec- ja Mobitec-versiot? Ja voisitko laittaa niitä suomalaisia värityksiä jakoon?
 
Tietääkö Karosa, että vieläkö on Volvo 9900sta tulossa Pusatec- ja Mobitec-versiot? Ja voisitko laittaa niitä suomalaisia värityksiä jakoon?

En tiedä, epäilen että ei ole tulossa Pusateciä, Mobitec-kilpilaitehan siitä löytyy jo.. Katsotaan jos jossain vaiheessa laitan värityksiä ilmoille.
 
Harmi...

Bussi on muuten todella hyvä. Paras tähän mennessä uskoisin jopa, ja ottaen huomioon että tuo on vasta beta kun moni "valmis" bussikin on tuota paljon huonompi.
 
Takaisin
Ylös