OMSI-bussisimulaattori

Omsiin ei ole julkaistu päivityksiä varmaan vuoteen kohta. Sulta puuttuu niistä sun tekstuureista jotain, koitas vielä tutkia asiaa.
 
Ohjeita löytyy netistä, esim. http://www.interslice.org.uk/things/OMSI_Repaint_Guide.pdf
Kun teet noiden ohjeiden mukaan, itse tekemiesi väritysten pitäisi toimia myös päivällä.

(Jos tarvittava Repaint Tool puuttuu, sen saat ladattua tuolta: http://www.omnibussimulator.de/forum/index.php?page=Thread&threadID=21354)

ne näkyy metallisina halutuissa väreissä yöllä, päivällä metallisina.

Omsiin ei ole julkaistu päivityksiä varmaan vuoteen kohta. Sulta puuttuu niistä sun tekstuureista jotain, koitas vielä tutkia asiaa.

ei kun omsin lataus steamiin oikkuilee.
 
Ei omsia ladata steamiin. Se on jo siellä. Se ladataan steamista omalle koneelle. Jos sä omsia käytät yms. niin eikös se sulla sillon ole koneella jo.
 
ikarus e94-uudistettu tulossa.

---------- Viestit yhdistetty klo 15:19 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 14:30 ----------

eli siis pääkaupunkiseudulta olisi tarkoitus helsinki-grundorfiin 20 linjaa tehdä.
olisiko ideoita ai-liikenteeseen, tai busseihin kartan mukaan.

linjaa 4 ajetaan gt6m-raitiovaunulla sekä 105na-konstaleilla.
pasilaan tulee pikajuna, sekä veeärräksi maalattu A3.
bussiliikenteeseen tulee lions city-mallit, sekä Solaris Urbinot.
AI-liikenteeseen API-Citroen, API-MAN rekka ja AI-bussi.
RUHLEBEN-asema on Hakaniemi Metro-juna-asema.

pysäkinnimet suomenkielisiä ja pk-seutulaisia.

---------- Viestit yhdistetty klo 19:24 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 15:19 ----------

Steam ei käynnisty. tietokone muka offline-tilassa. tietolähteeni väittää, että Onlinessa, mutta en usko. :evil:

0error0.png
 
Viimeksi muokattu:
Koitas saada nyt se omsi toimimaan ensin ennen kuin aloitat mitään projekteja. Ikävä sanoa mutta teet itsestäsi vain vitsin nykymenolla.
 
Lähde?

Jotenkin en nyt oikeen osaa sanoa mitään enää tähän ketjuun. Oikeen jaksa kiinnostaa enää, sivutit K113:sta hyvän ohjeen melkeen kokonaan tai ainakaan et korjannut värejäsi niiden mukaan? Veikkaan ettei kukaan muukaan enää jaksa sulle vastata kun minäkin sen aion nyt lopettaa. En tiedä kenelle tässä ketjussa kirjoitat muutenkaan. Kovin moni ei taida olla kiinnostunut projekteista jotka eivät ole totta tai värityksistä joita ei ole tehty kunnolla. En halua kiusata, mutta jotenkin en nyt luottaa teikäläiseen ton antamasi nimen osalta myöskään.
 
Vaikka en väitä ymmärtäväni OMSI-asioista paljoakaan (mutta peleistä jonkin verran), niin ainakin linkin perusteella Grundorf 2 ei ole mitenkään tulossa, vaan tullut jo yli kaksi vuotta sitten.

great grundorf 2 ja grundorf 2 ovat eri asiat.

---------- Viestit yhdistetty klo 18:07 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 17:52 ----------

...tai ainakaan et korjannut värejäsi niiden mukaan?
no kun en osaa kovin hyvin englantia. repaint toolin latasin, mutta siihen se sitten jo melkein tyssäsikin. yritin kyllä...
 
Jos sulla on ongelmia jonkun sulle antaman ohjeen kanssa, sano se äläkä spammi kaikkea muuta. Sulla on yli 300 tuntia omsia pelattuna steam profiilisi perusteella. Kuin sulla voi olla niin paljon ongelmia sen kanssa silti?

Olet puhellut api busseistasi eli mielikuvitus yhtiöstäsi siellä ja täällä tällä foorumilla, kai ymmärrät ettei tässä foorumissa ole muuta omsia kun tämä ketju, tai paperibusseja muutakun siihen liittyvät kaksi ketjua. Olit myös galleriaan koittanut profiilisi perusteella ladata jotain paintilla tehtyä linjakilpikuvaa. Oletko tietoinen siitä että tämä foorumi ei ole omsi tai paperibussi foorumi? Voin sua auttaa vaikken tiedä onko se hyvä ajatus ja kertoa sinulle eräästä suomalaisesta isosta asiaan liittyvästä foorumista YV:nä jos haluat, muista vaan että sielläkään ei saa spammia epämääräsiä. Veikkaan että juttusi sopivat paremmin sinne kuin tänne, ottamatta kantaa muuhun. Siellä saat myös apua ongelmiisi paremmin.

Kaikenkaikkiaan periaatteessa tarkotukseni on auttaa, mutta rajansa kaikella. Voin sua viimesen kerran auttaa ja linkata sulle yllä mainitsemani foorumin.
 
Takaisin
Ylös