OMSI-bussisimulaattori

Lataisin tuon, ja testaan tänään päivällä. Miten tuo linjakilpi toimikaan? Eli toimiiko normi HOF siinä vai pitääkö tehdä sillä Mobitec ohjelmalla kilvet?
 
Lataisin tuon, ja testaan tänään päivällä. Miten tuo linjakilpi toimikaan? Eli toimiiko normi HOF siinä vai pitääkö tehdä sillä Mobitec ohjelmalla kilvet?

Ei toimi normaalit .HOF:it, siellä on tehty suurimpiin mappeihin _Mobitec.hof:it sitä varten.
 
En saa käynnistettyä sen mobitec version moottoria. :-|Jos olen tehnyt jotain väärin tai jotain vinkkejä miten sen käynnistää.
Se avain ei toimi eikä m näppäin.
 
Miten se tapahtuu. Siinä alkometrissä on ne kaksi painiketta ja vaikka kuinka painelin niitä niin mitään ei tapahtunut.

Paina ensin vasemmanpuoleista kerran ja sen jälkeen paina oikeanpuoleista nappia hiiri pohjassa noin kuuden sekunnin ajan.

Ihan hyviä noi Mobitec-kilvet on. Jos vaan ite sais tehtyä niitä myös.
 
Miksi et julkaise muualla?

Monestakin syystä, ainut paikka ehkä missä julkaisen tämän lisäksi on aussiex.org, mutta saksalaiset tätä pelaavat ovat hyvin v**tumaisia, jos tekee eurooppalaisen modauksen peliin, he haukkuvat sen pystyyn ja mahdollisesti jopa poistavat foorumiltaan koska "ei liity Saksalaisuuteen mitenkään".

He eivät ansaitse tätä. Jos löytävät ja haluavat lataa sen muualta niin tehkööt sen niin.
 
Viimeksi muokattu:
Täytyy sanoa että on todella onnistunut. Lipunmyyntilaitteessa on nyt paljon tyhjiä näppäimiä, onko niissä oikeasti IRL jotakin toimintoja?

Oli kyllä todella hienoa ajella. Lähtöaika piippaus kuuluu, ja tilulilulii kuuluu kun saapuu päättärille kuten oikeastikkin.

Mobitec laite toimi kuin unelma Daytonford County kartalla ja kuljettajan HELMI näyttö toimi sekä alkolukko ja matkustamon HELMI näyttö. Kaikki toimi, paitsi että lipunmyynti laitteen lisänäyttö jossa näkyy hinta on tyhjä. Minulta puuttuu jokin fontti vissiin?

Kiitos hienosta bussista :) Tämä tulee olemaan vakioauto kaikilla linjoilla kunnes 9900 julkaistaan. Sitten ajelen kaupunki linjoja upealla turistibussilla. Loistavaa!
 
Itsekkin tämän bussin testanneena, täytyy sanoa että bussi on erittäin onnistunut!

Ainoa ongelma on sama kuin Sm3:lla, lipunmyynnin lisänäytössä ei näy lipun hintaa, minultakin puuttuu tämä fontti?

Kiitos Palomaa ja Thiago! :)
 
Takaisin
Ylös