OMSI-bussisimulaattori

Vs: vdl citea omsiin

Löysin omnibussimulator.de:n foorumilta citea-projektin.
tein suunnitelmat parista repaintista...
toinen tässä:
citealeft.jpg
citea.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Tervehdys,

Olen jo pitkään rustannut Helsinki 1978 -karttaa Omsille. Tästä oli ketju ets-omsi-net -foorumissa, joka onkin yhtäkkiä kadonnut. :icon_frown:
Tässä on linkki uusimpaan videoon: https://www.youtube.com/watch?v=OC6dXqRSrlU&t=30s

Valmista piti olla jo aiemmin, mutta kun olin yhteydessä O305:n tekijään Rolf Westphaleniin, jotta saisin luvan noihin muutoksiin, Rolf pyysi tiettyjä muutoksia
ideaani ja kesti vähän toteuttaa ja testata ne. Samalla tuli pari pientä lisäjuttuakin tehdyksi

Nyt kuitenkin alkaa olla valmista ja itse asiassa kaipaisin muutamaa beta-testaajaa. Halukkaat voivat ilmoittautua privalla. :smile:


t. Wille70
 
Hei!

Onko sm3-käyttäjällä tai mahdollisesti jollakin muulla käyttäjällä tallessa vielä Helsinki-Porvoo-kartta OMSIin?
Olen kiinnostunut kyseisestä kartasta.
 
Sm3 käyttäjällä ei ole ja muut eivät saa sitä levittää, enkä usko että muilla edes on. 2011-2012 olen sen tehnyt, eikö ois aika jo unohtaa se :lol: Saanko kysyä että mistä kuulit tuosta kartasta?

Omasta puolestani toivon ettei kukaan tee tänne tunnuksia vain kysyäkseen jotain karttaani. Kuten on todettu myös tässä ketjussa, niitä ei ole enää saatavilla. :)
 
Viimeksi muokattu:
Sanotaankos että ei ole olemassa enää suomalaista laaduskasta omsi foorumia. Tuolla tekeleessä ei edes kuvat näy kun puoliksi Osassa kuvia rikki jne.
 
Kyseisen foorumin ylläpitäjänä olen seurannut myös tätä keskustelua. Pienten muutosten ansiosta kuvat näkyvät foorumilla vihdoin oikein, ja logokin on uusittu.
 
Takaisin
Ylös