OMSI-bussisimulaattori

Mitäs 9900:lle kuuluu? :)

Hyvää kuuluu, 9900 kysyi että mitä itsellesi kuuluu? :D

Ei vaan, siinähän se projekti etenee askel askeleelta.. Mutta toinen tekijöistä on sairaana niin ei pysty työskentelemään, seuraavana on skriptit edessä.
 
Jottei aihe ihan kokonaan kuolla kupsahtaisi, niin tässä on todella hieno kartta:
http://aussiex.org/forum/index.php?/files/file/2154-daytonford-40/
Tuosta tulossa piakkoin 5.0 versio jossa on valtavasti parannuksia tuohon nykyiseen versioon. Tiedän että suurinosa varmaan seuraa tätä projektia mutta halusin silti linkata sen tänne. Kartta on fiktiivinen ja sijoittu Yhdysvaltain Michiganiin.


Toinen kartta josta kovasti pidän on:
http://aussiex.org/forum/index.php?/files/file/2755-egypt-cairo/
Kartta sijoittuu Kairoon jossa liikenne on todellinen kaaos. Jos pistää asetuksista liikenteen määrän "täysille" niin meno on lähes kuin oikeassa Kairossa. Jos kolareilta välttyy niin on joko todella taitava taikka hyvin onnekas.
Youtuubista löytyy hyviä videoita oikean Kairon liikenteestä, niitä kun katsoo niin huomaa että tällä kartalla on OMSI:ssa jopa helpompi ajaa kuin oikeassa elämässä koska aasit ja ihmiset puuttuvat autojen seasta. :lol:
Autot poukkoilevat eteen ja kylkeen ja torvet soi, kaistaa vaihdetaan ilman vilkkua ja liikennevaloja ei ole. Reitillä on myös muutamia varsin vaikeita käännöksiä keskellä kaaottista liikennettä. :D Kartta on todella kevyt ja pyörii sulavasti vaikka liikenne asetukset olisikin täysillä. Kannattaa asettaa OMSI:n kello ruuhka-ajan tienoille.


Tätä kartta käytän kun koeajan uusia busseja. Siinä on jyrkkiä ala- ja ylämäkiä sekä jyrkkiä mutkia. Kartta on kai ajateltu minibussille mutta olen sillä ilman ongelmia ajellut SD202 bussilla. Kartta on hyvin kevyt.
http://aussiex.org/forum/index.php?/files/file/1952-tatra-regional-expanded/
Kartta on parhaimmilaan auringonlaskun aikaan.


Ja jos pitää vakiovuorojen ajamaisesta motarilla niin tässä on siihen hyvä kartta:
http://aussiex.org/forum/index.php?/files/file/2605-highway/


Millä kartoilla muut ajelevat?
 
Millä kartoilla muut ajelevat?

Projekt Szczecinin version 3.00 julkaisemisen jälkeen en ole muilla kartoilla ajellut. Se on niin tarkasti ja hienosti tehty kartta, että ajaessa voi kuvitella olevansa oikeasti Puolassa. Ja nykyään ajan busseista pääasiassa vain Solaris Urbino 10:llä, myös Projekt Szczecinin AI-bussit ovat minulla Solariksia.
 
Projekt Szczecinin version 3.00 julkaisemisen jälkeen en ole muilla kartoilla ajellut. Se on niin tarkasti ja hienosti tehty kartta, että aion jatkossakin ajaa pääasiassa vain sillä. Vielä kun olen AI-busseiksikin asettanut vain Solaris Urbino 10:t, niin ajaminen on yhtä juhlaa autenttisissa maisemissa. :D Niin ja, itse ajan nykyään pelkästään Solaris Urbino 10:llä.

Minullakin on tuo kartta, mutta vissiin 3.10 versio. Kartta on tosiaan todella hieno ja siinä on paljon kustomoituja juttuja kuten hieman erinäköiset liikennevalot ja tiessä olevia paikkoja? jotka aiheuttavat että bussi rämisee ja kolisee kuten oikeassakin elämässä jossa harvoin on niin tasaisia teitä kuin nuo tiet OMSI:ssa yleensä ovat. Minulla on tapana joskus kyllästyä johonkin karttaan joten ajelen useilla eri kartoilla, ja useilla eri busseilla.
 
Olen korjannut sen mitä viimeksi mainitsin, logot on näkyvissä. Muuten status quo, mutta eipä siinä muuta korjattavaa ollutkaan.

Saitko ne numerot pois sen logon päältä? Jos maalaus on siten ettei sille tarttee enää oikein mitään tehdä niin saatko laitettua sen jonnekkin niin että sen saa ladattua?
 
Takaisin
Ylös