OMSI-bussisimulaattori

Ihan mielenkiinnosta että oletko asennellut joitakin busseja ja jos olet, ovatko ongelmat alkaneen niiden asentamisen jälkeen?

Joo onhan tuota tullut asenneltua vaikka mitä tuossa.. Joku noista viimeisimmistä asennuksista sen on varmaan särkenyt.. Kenties se Beta-asteella oleva Setra UL215
 
Toisella Volvon tekijällä tuo aiheutti ongelmia, joten hän asensi koko OMSIn uusiksi.

Joo kyllähän se tuossa vaati hieman uusiks asentamista.. Nyt kaikki toimii muuten, paitsi Bowdenhamin rullakilvet.. Jospa sitten kokeilis vielä asennella sen Bowdenhamin erikseen kun nyt vain kopioin sen vanhan asennuksen sinne uudestaan..

Luultavastihan syynä oli se Setra. Se oli siis särkenyt Mobitecin lisäksi kaikki toimivia rullakilpiä käyttävät autot kuten MB 405, NL202RLB:n ja nuo SD200:t
 
Ajattelin tehdä edes vähän paremman näköiset penkit Volvoon... :lol:

 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Uudet penkit ovat aikas hienot.

Videosta sanon että tykkäisin kuunnella sen bussin ääniä enkä tuota (ainakin minun) hermoille käyvää jumputusta joka kuulostaa jonkun UFO elokuva äänitehosteilta aina aika ajoin. :lol: Radio Nova vai mikä sulla niissä aiemmissa oli, oli kyllä mukavampaa kuunneltavaa mutta bussin äänet olisi ehdottomasti mukavin äänimaisema.
 
Kyllä SCS:ltä tulee hyviä noita "simuja". On tuo varmasti pelaamisen arvoinen mutta ajotuntumaa ja realistisuutta on vaikea saada kyllä OMSI:n tasolla. Ohjaus tulee varmasti olemaan samaa luokkaa kuin ETS 2:ssa, eli ei kuitenkaan huonokaan. Parempaa settiä varmasti kuin TML:n sonnat :)
 
Takaisin
Ylös