fotobus.msk.ru - mielenkiintoisia kuvia

Tuossa Viipurin 9402-kuvassa on oudosti Novgorodin alueen rekisterikilvet. Linjanumero (mikäli se on oikein) on kyllä Viipurin seudulla käytössä.
 
Viimeksi muokattu:
Fotobus.msk.ru

Venäläinen kuvakokoelma, mikä kasvaa jopa sadoilla kuvilla joka päivä. Suomalaiset bussifirmat löytyy tästä http://fotobus.msk.ru/city/143/ ja sen jälkeen kun klikkaa jonkun firman kohdalla Показывать фотографии tai klikkaa ensiksi englannin lippua niin klikkaamalla Show photos niin tulee joka firman kohdalla busseista pikkukuva.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ainakin nuo city u:t oli, koska löysin "helsinki linja linjalta" sivulta kuvan helb 9611:sta kilvitettynä linjalle 52a. Noista Carruksista: niillä ajettiin jonkin aikaa,kun helb voitti linjan connexilta. Mun mieleen on jääny jostain syystä numero 9643...
Sitten tulivat lahtikot ja sitten Scalat.
 
Haikein mielin bongailen fotobusista vanhoja Stadin busseja.
http://fotobus.msk.ru/vehicle/359022/#n396173
Yllätys, ettei auto 9617 (Volvo B10L / Carrus City U) ole pysynyt tuolla liikenteessä kuin muutaman kuukauden. Tuskin se on HelBiltä poistuessaankaan ollut aivan teräkunnossa enää ja varmaan B10L:n pitäminen liikenteessä vaatii aivan eri tavalla kunnossapitoa kuin jonkun B10M / Wiima K202:n.
 
Takaisin
Ylös