Veolia Transport ja Transdev yhdistyvät

kuukanko

Moderaattori
Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
7,557
Veolia Transportin omistaja Veolia Environnement ja Transdevin omistaja Caisse des Dépôts ovat allekirjoittaneet lopullisen sopimuksen Veolia Transportin ja Transdevin yhdistämisestä. Lehdistötiedote

Suomessa tämä todennäköisesti näkyy niin, että jossakin vaiheessa Veolia Transport vaihtaa nimeä. Yhtenä nimikandidaattina on esiintynyt Veolia Transdev.
 
Veolia Transdeville ei ole löytynyt ostajaa kokonaisena. Nyt Saksan, Alankomaiden, Belgian, Ruotsin ja Suomen toimintoja yritetään myydä yksittäin. Eurailpressin uutinen (saksaksi)
 
Nyt kun Pohjolan Liikenteen Helb kaupat menivät mönkään, voisivat he ostaa Veolialta Suomen toiminnot itselleen ;)
 
KA-konserni voisi tietysti olla myös varteenotettava :lol: Nythän HSL-alueen hintatasokin alkaa olla terveempi, kuin silloin, kun KA täältä lähti ;)

Epäilen kyllä tuota. Taloudellisesti vahva ja pitkän aikavälin suunnitelmalla mukaan tulevan yrityksen ei välttämättä tarvitsisi olla kotimainen eikä sellainen, joka jo toimii Suomessa.
 
KA-konserni voisi tietysti olla myös varteenotettava :lol: Nythän HSL-alueen hintatasokin alkaa olla terveempi, kuin silloin, kun KA täältä lähti ;)

Millä mahdollisella nimityksellä KA tulisi liikennöimään tänne? Olisiko Oy Liikenne Ab takaisin ;)
 
Yhdistynyt Veolia Transdev on vaihtanut nimekseen Transdev. Uudet nettisivut.

Eipä paljoa uudistunut tuo logo, mutta hieno se on, hienompi kuin nykyinen tippalogo. Uudistetaanko esim. logot autoista uusiin, ja/tai informaatio uusien aikataulujen kera 'Veolia Transport'ista 'Transdev'iin? :D
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös