Nosturialus tömäsi tänään Lilla ja Stora Esinngesaarten väliseen Essingeväylän siltaan puoliltapäivin. Turman takia liikenne Essingeväylällä katkaistiin kokonaan. Etelän suunnan kaistat avattiin liikenteelle n. klo 15.40.
Pohjoisen kaistat ovat edelleen suljettuina siltavaurion tutkimisen aikana. Pahimmillaan vaurioiden korjaamiseen saattaa kulua kolmisen viikkoa. Autovirtojen joutuessa korvaaville ajoreiteille Tukholman bussiliikenne takkuilee pahasti.

Runkolinjat 3 ja 4 pätkäistiin kumpikin kahdeksi eri linjaksi. Kolmoslinjaa ajettiin osuuksilla Södersjukhuset-Fridhemsplan ja S:t Eriksplan-Karolinska inst. ja neloslinjaa vastaavasti Gullmarsplan-Hornstull ja Fridhemsplan-Radiohuset. Hornstullin ja Fridhemsplanin väliä sukkuloi kaksi runkolinjabussia ruuhkaisella Västerbro -sillan kautta. Normaalireiteille palattiin näillä runkolinjoilla n. klo 17.40, edelleen on toki myöhästymisiä näillä linjoilla tiedossa.

Monella muulla bussilinjalla reittejä on pätkitty keskustasta esim. keskustan ulkopuolisille metroasemille. Koillisen (mm. Norrtäljen) suunnan linjojen päätepysäkki on siirretty Humlegårdenista Danderydiin, toistaiseksi. Muutamalla ruuhkamaksulinjalla liikenne on toistaiseksi keskeytyksissä.

Piirka