Missä on Wiimoja?

Tänään näytti olevan Lahdessa ainut Wiima K202 (JBM-311) täydessä työnteossa linjalla 3. :smile:
Käsittääkseni tuo monesti liikkuu nimenomaan kolmosen ruuhka-ajan tuplausvuoroissa Hiekkanummeen. Mutta saattaa se tietysti tehdä pitempiäkin päiviä. Syksyllä bongasin tuon 4A:lta yhtenä perjantaina.
 
Ei tuo koko päiviä aja. Yhden kuljettajan ajossa päivittäin johon kuuluu aamulla ja iltapäivällä varavuoroja. Päivällä hän ajaa ruokataukoja.
 
Törmäsin tällaiseen fotoon K202:sta. Kuva on otettu viime marraskuussa Hakaniemessä. Kysymykseni on, onko Veolialla vielä noita ajossa pk-seudulla? Mahtava peli kyllä kaikkinensa, tokkopa K202:sta olisi muuten niin pitkään valmistettu!

Jatkokysymykseni on se, löytyykö mistään Suomesta enää keppivaihteisia Volvo B9M/B10M:iä, joiden niskassa olisi K202:n koppa?
 
Törmäsin tällaiseen fotoon K202:sta. Kuva on otettu viime marraskuussa Hakaniemessä. Kysymykseni on, onko Veolialla vielä noita ajossa pk-seudulla? Mahtava peli kyllä kaikkinensa, tokkopa K202:sta olisi muuten niin pitkään valmistettu!?

Liekö tuo olisi vieläkin Heltechillä lainassa? Veolialla tuon sijoituspaikkana on ollut Koskelan varikko jossa se on toiminut niin ikään koulutuskäytössä. Edit.
http://koti.mbnet.fi/b10m/tsb/kortti.php?haku=OFV-923 Auto on nyt myyty Varialle koulutuskäyttöön

Eihän kuningas-katuria kuitenkaan valmistettu kuin ~8v. (85-93) kun taas esim. Carrus City tuoteperheen autoja 13v. (92-05) ja Scalaakin 12v. (01-13)
 
Viimeksi muokattu:
Tässäkin ketjussa jokusia kertoja mainittu Ventoniemen #19 (ex Linjebuss, Vantaan Liikenne) täyttää ko määritelmän.
http://killerpop.sytes.net/jlb/kortti.php?haku=BFA-849
http://bussit.net/tampere/kortti.php?haku=BFA-849

Ja tuo ventoniemeläinen on siis nimenomaan keppivaihteinen? Vantaalaisissahan ei ollut tuplaajaa, vaikka kepissä sille lovi olikin. Ei kai sitä sitten kaupunkiajossa tarvittu? En tiedä, kun en ole tämän puolen erikoisasiantuntija.
 
Ja ajossa ovat edelleen, tänään Helsingistä Kangasalle kulkiessa näkyi sekä tuo Ventoniemi #19 lähdössä klo 16:55 lähtöä Varuskuntaan linjalla 3 ja Pekola #75 Hämeenlinnassa 17:20 Turenkiin. Nykyisin tuo Pekola #75 on muuten HPK:n mainosasussa.
 
Nykyisin tuo Pekola #75 on muuten HPK:n mainosasussa.
Mahtaako olla ainoa bussi Suomessa, joka on rekisteröidyn yhdistyksen sponsoroima? :D
(HPK taitaa olla jääkiekon sm-liigajoukkueista ainoa, joka on edelleen ry -muotoinen, kaikki muut taitavat olla osakeyhtiöitä.)
 
Veikkaan että on sen auton tj-ajot menossa. Säästivät tähän viikonloppuun kaikki jotka kohta poistetaan. Täällä kuitenki tapahtuu nyt viikonloppuna Suur-Hollola ravit ja Summer Up. Niissä paljon lisäliikennettä normaaliin.
 
Takaisin
Ylös