Missä on Wiimoja?

Tänään torstaina 13.9 klo 11:50 vuorossa Torilta Renkomäkeä kohti linjalla 71 lähti Reissuruodin #13 (ex. TKL #608) Scania N113 / Wiima K202 matala. Tarjosi vielä 20v ikäisenä todella hyvää kyytiä! :D
 
Porvoossa sinnittelee vara-auton roolissa BT #30 jonka näin itse 12.9 Isnäsin vuorossa aamulla. Salostahan löytää varmaan vieläkin K202-matalia varsin tyylekkäillä alusta+vaihteistoyhdistelmillä.
 
Tuo Reissuruodin #13 on Voithin laatikolla. Aika asiallinen äänimaailma! :D Myöhemmin päivällä havaitsin useaan otteeseen vielä liikenteessä 71:llä. Hyvin kulki, tosin vähän tuntuu jo paras puhti olevan poissa. Takapenkillä istuessa oli aika lämmin ja sai hyvät tärinät. Olisikohan kyseinen vehje ihan päivittäisessä jossa jos joku tietää paremmin?

Myöhemmin päivällä pääsin vielä Lahden liikenteen viimeisellä laatikolla #321 ja tarjosi kyllä helkutin hyvää ja tasaista kyytiä vielä :D Oli ulkoa sekä sisältä erittäin hyvässä kunnissa vielä!
 
Kyllä tuo Ruotin auto ajelee Lahessa mut ei ihan joka päivä. Scalat on pääasiassa linjalla mut jos huolto ym on saanu wiiman paikkaamaan tai sit joku keikka tms koska nuo scalat ajelee lyhyempää tilausajoa jonkinverran. Nuo Gold Linet alkaa ainakin joiltain osin vaihtaa väriä koska KA-raitaan on maalattu myös RAI-70 ja auto numero 2...
 
Onkohan missään päin Suomea enään Wiima N202:sia (niveliä) linjaliikenteessä?
 
718bus taitaa ajaa vielä skibus liikennettä ylläs-levi akselilla Helbin vanhoilla wiimoilla
 
Takaisin
Ylös