Näytetään tulokset 1-5/5

Viestiketju: Paikallisbussien siivous

 1. #1
  034
  034 ei ole kirjautuneena

  Liittynyt
  16.11.2008
  Viestejä
  331

  oletus Paikallisbussien siivous

  Mites eripuolilla Suomea siivotaan paikkureita? Itseäni kun kiinnostaisi kyseinen homma. Erityisesti paikkurit. Ei pitkänmatkan kalusto.

  ps. firmoilta on yllättävän vaikea saada selville ko. siivousfirman nimi.

 2. #2
  Nak
  Nak ei ole kirjautuneena
  Nak avatar
  Liittynyt
  05.03.2010
  Sijainti
  HSL-alue
  Viestejä
  2845

  oletus Vs: Paikallisbussien siivous

  Pääkaupunkiseudulla ainakin nobinalla ja nykyään kai helbilläkin toimii yritys Ariel palvelut Helbillä oli ennen Hti-team Myös Iss-palvelut taisi joskus hoitaa noita hommia

  Ainakin omien havaintojen mukaan, näissä työskentelee pääasiassa ulkomaalaiset miehet ja naiset, ja ainakin Nobinan myllypuron varikolla nämä eivät juuri suomea osaa ja englantiakin välttävästi Sama oli Helbillä heti tiimin aikana että suurin osa taisi olla juuri intialaisia ja huonosti kieliä puhuvaa. Mutta väliäkös sillä kun autot ovat tankattuja ja pestyjä aamuisin.

  Tuli mieleen tässä vähän aikaa sitten tapahtunut juttu. Tulin iltavuoron päätteeksi varikolle n.00.30 ja tankkari oli vastapäisessä autossa. Laittoi auton käymään ja heti kaasun pohjaan paineita nostaakseen. No paineet ilmeisesti nousi juuri sen verran että jarrut vapautui, ja tämä lähti peruuttamaan ruudusta ulos. Kun pääsi ruudusta ulos, lähti eteenpäin liikkeelle kaasu pohjassa ja meidän varikon pihassa on pieni alamäki jonka jälkeen nousee taas loivasti tie tasaiseksi. Tästä tämä tankkari päätti sitten ajaa kaasupohjassa niin, että ensiksi keula raapaisi tasaiseen tiehen kipinät suihkuten ja seuraavaksi perä siihen pieneen alamäkeen kipinät suihkuten. Ihme ettei ikaruksesta lentänyt takapuskuri pusikkoon.. No seuraavana päivänä kävin sitten sanomassa liikennepäällikölle tästä ja sanoi antavansa palautetta eteenpäin.

  Ja näitä tarinoita riittäisi. Tämä on pakko lisätä. Odotin Ruhassa sisäpesulinjan edellä, 700rivissä sopivaa kellon aikaa että olisin vienyt auton 902 ruskeasuon tolpalle vaihtoon. Tankkari peruutti autolla 608 ulos pesulinjasta ja vauhdilla autojen 902 ja 608 takakulmat yhteen. Auto tilanne oli sitten kahta teli mannea vähempi Ja 608 taisi samana aamuna valmistua takalasin vaihdosta korjaamolta
  Ylläoleva teksti edustaa vain kirjoittajan omaa näkemystä asiasta

 3. #3

  Liittynyt
  08.07.2007
  Viestejä
  959

  oletus Vs: Paikallisbussien siivous

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Nak Näytä viesti
  Mutta väliäkös sillä kun autot ovat tankattuja ja pestyjä aamuisin.
  Eikö tuo tankkaus ole kuljettajien työ?

 4. #4
  Tunnistettu jäsen
  Liittynyt
  23.12.2007
  Viestejä
  624

  oletus Vs: Paikallisbussien siivous

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Tonttu18 Näytä viesti
  Eikö tuo tankkaus ole kuljettajien työ?
  Pienissä yrityksissä kuljettajat tankkaavat ja usein myös siivoavat bussin.
  Isommissa yrityksissä nämä asiat on ulkoistettu. Siivousfirmojen käyttö tulee halvemmaksi, kuin näiden toimintojen tekeminen kuljettajan tuntipalkalla.
  Lisäksi tulevat vastaan kuljettajien työ- ja lepoaikasäädökset.

  Joka tapauksessa työnantaja määrittelee, mitä työntekijän työtehtäviin kuuluu.

 5. #5

  Liittynyt
  06.09.2010
  Viestejä
  53

  oletus Vs: Paikallisbussien siivous

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Tonttu18 Näytä viesti
  Eikö tuo tankkaus ole kuljettajien työ?
  Pk-seudulla ei varmaan tankkaa muut ite kuin kaukoliikenteen kuskit ja aja pesukoneisiin, ehkä hyvä niin? Ainakin pohjolan liikenteellä oli se kaveri joka siirteli bussia ilmalassa suomalainen, puolalaiset(?) siivosi. toisissa vuoroissa voi olla toisinkin. Tosin suomenojalla puolalaiset tekee kaiken.

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •