Viron kuulumisia

Tallinnaan tulee jälleen uusia MAN:eja. Tällä kertaa 40, joista puolen 12-metrisiä ja puolet niveliä. Uutta on, että autoissa on aivan uusi Talllinna Linnatranspordin väritys. Autot on esitelty kansalle ja kuvia tarjoaa Arileht:
http://arileht.delfi.ee/news/uudise...=66872911#dgsee-118697:FJm4mV07asJ8FCsgg3Jn8M

Perjantaina 27.12 käydessäni Tallinnassa koematkustin kyseisiä MAN-niveliä ja oikein oivan näköisiä vehkeitä. Vähän jotenkin pisti silmään väritys Tallinnassa mutta eiköhän tuohonkin totu pikkuhiljaa. Kovasti näköjään rupee Tallinnassakin poistuun asiallinen vanhempi kalusto yms... :icon_frown:
 
Minun mielestä se on ihan hyvännäköinen. Ei ainakaan pahempi, kuin esim Vdl :D Tosin tuo suksiboksi on aika tökerö.
Jotain tuossa uutisessa Suomesta puhutaan, mutta ei suoraan sanota nähdäänkö näitä täällä.
 
Jotain tuossa uutisessa Suomesta puhutaan, mutta ei suoraan sanota nähdäänkö näitä täällä.

Kyllähän VDL on jo paljon hienompi tuohon nähden.

Tuo firma siis aloittaa noiden myynnin täällä ja Puolassa, eriasia on että ostaako noita kukaan. ;)
 
Tallinnalainen MRP Linnaliinid on hankkinut 7 uutta MAN Lion's City G CNG bussia linjalle 13. Kyseessä on varsinainen tasonnosto, sillä linjaa on tähän asti ajettu varsin kulahtaneella tuontikalustolla. Linja liikennöi Selin ja Vaike-Õismäen välillä.
 

Liitetiedostot

  • 345 (345BLX) Lasse.jpg
    345 (345BLX) Lasse.jpg
    92.3 KB · Lukukerrat: 1,130
Pärnussa vaihtuu 1.7. paikallisliikenteen liikennöitsijä. Uusi tuottaja on Sebe, joka on hankkinut liikennettä varten mm. tällaisia uuden sukupolven M-B Connectoja.

Myös muuta tapahtuu ko. kaupungissa. Ensi vuonna valmistuu Bussijaaman (l-as) remontti ja ainakin kuvan perusteella aseman alue ainakin siistiytyy ja tulee viihtyisämmäksi.
 
Mielenkiintoinen uutuus kyllä. Lähdöt siis vartin ennen täystuntia.

Katsoin tämän illan lähtöjä, näihin Go Bussin jäljellä oleviin 2 vuoroon oli myyty yhteensä 2 penkkiä, Lux Expressin kolme lähtöä olivat kaikki noin puolitäysiä. Hintapyynnössä suurta eroa ei ole, joten tuossa varmaan usein matkustava päätyy aina Luxiin, heiltä kun saa kuumien juomien lisäksi 15-40% alennusta pidemmän päälle (kanta-asiakasalennus).
 
Ilmaisbussit myös Viron kaukoliikenteeseen.
Ilmaisia tulevat olemaan valtion tukemat maakuntien lähilinjat ja tarpeellisesti katsotut, mutta ”epäsuositut” kaukolinjat, joiden palvelusopimukset kilpailutetaan muutamiksi vuosiksi eteenpäin. Kaukolinjoista useimmat ovat poikittaisyhteyksiä, joilla on runsaasti pysäkkejä reitillään. Ilmainen matkustusoikeus tulee voimaan 1. heinäkuuta 2018.

http://estofennia.eu/ilmaisbussit-viro-suomalaisille/
 
Takaisin
Ylös