Kaksikerrosbussien paluu Tukholmaan

Nobina otti siis hoitaakseen Norrtäljen joukkoliikenteen juhannuksen jälkeisestä maanantaista lähtien. Tällöin saatiin liikenteeseen VDL Synergy kaksikerrosbusseja linjalle 676 Norrtäljen ja Tukholman Östra Stationin välille.

Eilen kävin kokeilemassa miltä moiset vehkeet tuntuvat arkisessa linjaliikenteessä. Kyseinen linja on moottorietielinja, joka koukkailee muutemien ramppien varrella sijaitsevien pysäkkien kautta. Tukholman päässä ei kuljeteta paikallisia matkustajia, vaan sen pään pysäkit ovat kaupunkiin päin mennessä vain poistumista, ja Norrtäljeen päin vain kyytiin nousemista varten.

Kaksikerrosbusseja on viime aikoina käytetty satunnaisesti myös Norrtäljen ja Uppsalan välillä kulkevalla linjalla 677. Tämä on maaseudulla kulkeva linja, joka pysähtyy tarvittaessa kaikilla pysäkeillä.

Auto toimi varsin hienosta linjalla. Suurin osa matkustajista tuli vapaa-ehtoisesti yläkertaan istumaan, jopa vanhukset! Korkeudsetaan huolimatta auto kulki vakaasti, ja varustuksiin kuului ilmainen nettiyhteys ja ilmastointi.

DSC09963.jpg
 
Takaisin
Ylös