Ulkomaan pikku-uutisia

Samassa näyttelyssä itsekin pistäydyin. Sopiihan, että lainaan hyviä kuvia tähän kirjeeseen. Uutuuksia mm. VanHoolin uusi ilme http://bussilinjat.kuvat.fi/kuvat/Syyskuu+2014/IAA+2014+-näyttely/IMG_6425.JPG.
Erikoisuus myös Volksbus, eli VW:n logo keulallaan Brasiliassa tehty tuote http://bussilinjat.kuvat.fi/kuvat/Syyskuu+2014/IAA+2014+-näyttely/IMG_6257.JPG.
Ja Solariksen uusi ilme säväytti,esimerkiksi tuulilasin muotoilu sekä pölykapselien desing.
http://bussilinjat.kuvat.fi/kuvat/Syyskuu+2014/IAA+2014+-näyttely/IMG_6493.JPG

---------- Viestit yhdistetty klo 23:04 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 22:50 ----------

Hampurista matkustin Hannoveriin kahden tunnin matkan Meinfernbussilla, mikä on 70 yrittäjän yhteenliittymä ja pienessä ajassa luonut kymmeniä reittejä. Matka maksoi netistä etukäteen ostettuna 8 euroa ja kuljettajan lipuntarkastus oli mielenkiintoisesti toteutettu. Lippuun oli tulostunut up-code-kuva ja se luettiin kamerakännykällä. 7:15-lähtö Hampurista kulki ihan aikataulussa. Palatessa oli Adac-Postbus Scania suomalaisella Omniexpresskorilla. Se oli euroa kalliimpi, ja tuli Hannoveriin sunnuntai-iltana noin 20 minuuttia myöhässä ja Hampuriin tultiin matkalla olleen ruuhkan ja tietyön hidastettua 55 minuuttia aikataulusta myöhässä. Siinä oli samanlainen lippukontrollisysteemi kuin kilpailijalla. Tarjolla olisi ollut myös FlixBus-vuoro, mikä on 30 yrittäjän yhteenliittymä ja englantilaisperäinen Bus2Bus-vuoro. Vertailun vuoksi messuilla näin suomalaisturistin joka sanoi tulleensa junalla Hampurista 49 eurolla!

---------- Viestit yhdistetty klo 23:21 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 22:50 ----------
 
Mikäli oikein ymmärsin, niin Lahdessa valmistuu kaksikerros-Scania Berliiniin.

https://www.facebook.com/Hof.Indira/posts/733964066678743
Oho! Hieno aluevaltaus. Alusta näyttäisi olevan N-tyyppiä (eli moottori takana poikittain plus kulmavaihde).

---------- Viestit yhdistetty klo 10:36 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 8:32 ----------

Ja tuo on siis korimallia Citywide, jota kootaan Lahdessa. Eipä ennen olisi ollut mahdollista.

http://mobil.morgenpost.de/berlin/a...r-Doppeldecker-haben-sogar-USB-Anschluss.html
 
Viimeksi muokattu:
Viimeiset äpaut 15 vuotta Tallinnassa käytössä olleista n. 23½ metrisistä "bussijunista" poistuu käytöstä 31. joulukuuta. Jäljellä olevat bussijunat kerääntyy 30. joulukuuta klo 12 Lasnamäen Kärberi kadun bussiparkkiin, jonne kansalaiset ovat tervetulleita niitä hyvästelemään, jos jotakuta silloin Tallinnas pyörivistä bussiharrastajista kiinnostaa mennä morjestaa. :)

kuva bussijunasta
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös