Scania Citywide

Voisivat hankkia muutaman uuden telin vuodenvaihteeseen, kun maakaasuja lähtee reippaalla kädellä ja samalla voitaisiin korvata esimerkiksi joitakin Ikaruksen rämiä.

Onko Man kauppa eurooppaan toteutunut?
Ehkäpä nykyisellä taloustilanteella ei ole varaa lähteä korvaamaan jo omaksi lunastettuja toimivia busseja uusilla ;)
 
Kenelleköhän niitä on tulossa? Nythän on OB:lle tullut neljä, TLL:lle kaksi ja Helbille on tulossa kaksi(=8). Oliko tätä Citywideä mahdollista saada telinä?

Siinähän se mysteeri ;)
Etenkin kun jutussa mainittiin että uusia Citywide kaupunkeja tulee lähiaikoina. Jännää :O
 
On saatavina.

Itse pidän HelBiä vahvana Citywiden tilaajana tulevaisuudessa. Voisivat hankkia muutaman uuden telin vuodenvaihteeseen, kun maakaasuja lähtee reippaalla kädellä ja samalla voitaisiin korvata esimerkiksi joitakin Ikaruksen rämiä.

Vaikka kuljettajat ja joukkoliikenteen käyttäjät toivovat uusia busseja liikenteeseen, on kuitenkin arkipäivän realismia, että liikennöitsijät harvoin hankkivat kalustoa muuten kuin liikennöintisopimus edellyttää. Eli Ikaruksillakin ajetaan niin kauan kuin se on sopimuksen mukaan mahdollista tai kun ne hajoavat niin, että niitten korjaus ei enää kannata. Esim. Vantaalla ja Espoossa mm. Veolialla on tulevina vuosina ajossa paljon yli 16 vuoden ikäisiä busseja option turvin, enkä usko että Veolia hankkii yhtään uudempaa bussia ajoon, ellei niitä vapaudu muista sopimuksista kuten vaikka Keravan linjoilta.
 
Nyt ne kaksi HelB:n etanolikäyttöistä Citywideä on saapunut Ruhaan.
 
Aerobus Oy:lle Lentoparkin liikenteeseen on hankittu 12-metrinen 1-2-1-ovinen Scania CK250 Citywide LE rekisterillä CJB-772.
 
Ei suinkaan. Voisi vain kuvitella, että se lähtee, jos Citywide jonkun korvaa.

Ehkä he vain tarvitsevat lisää kalustoa, eikä mitään tarvitse myydä ;) Lentoparkkihan sijaitsee nykyään aika kaukana lentoasemasta, Tikkurilantien varrella. Ennen se oli teknisen alueen reunalla, mutta nykyään siinä on muuan aviapoliksen asema.
 
Takaisin
Ylös