Kausilippujen ketjuttaminen

Liittynyt
28 Lokakuu 2007
Viestit
21
Jos täällä Pohjanmaalla lataa 30 vrk seutulipun linja-autossa Pusatecin laitteessa esim. neljää päivää ennen, kuin lippu olisi vanhentunut, häviääkö siinä käyttämättä jääneet päivät vai onko kortilla tuon jälkeen 34 vuorokautta käyttöaikaa? Aikoinaan ETM -rahastuslaitteen aikana siinä hävisi, eli kannatti odottaa että lippu vanhentui ja ladata vasta seuraavana päivänä. Vai riippuuko tuo ominaisuus täysin lipputuotteesta eli kortista. Nehän päivitetttiin kaikki uuteen viime vuodenvaihteessa? Ymmärtääkseni R-kioskilla ja matkahuollossa ladattaessa käyttämättä jääneitä päiviä ei hävinnyt ETM -aikakaudellakaan?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vs: Matkakorttien lataaminen R-kioskeilla onnistuu taas

Vähän menee ohi aiheen, mutta kysynpä nyt kuitenkin. Jos täällä Pohjanmaalla lataa 30 vrk seutulipun linja-autossa Pusatecin laitteessa esim. neljää päivää ennen, kuin lippu olisi vanhentunut, häviääkö siinä käyttämättä jääneet päivät vai onko kortilla tuon jälkeen 34 vuorokautta käyttöaikaa?

Kortilla on latauksen jälkeen 34 vuorokautta käyttöaikaa, eli päivät eivät häviä minnekään. Mutta kortilla saa olla max 59 päivää käyttöaikaa jäljellä.
 
Takaisin
Ylös