Myllymäen Kuljetus

Nak

Liittynyt
5 Maaliskuu 2010
Viestit
2,836
Myllymäki aloitti vuodenvaihteessa lentokentällä ilmaiset hotellikuljetukset ja nyt koskelon raskoneella seisoi jostain tähän käyttöön hankittu vuonna 2011 käyttöönotettu Crossway LE NIN-704.
 
Myllymäki aloitti vuodenvaihteessa lentokentällä ilmaiset hotellikuljetukset ja nyt koskelon raskoneella seisoi jostain tähän käyttöön hankittu vuonna 2011 käyttöönotettu Crossway LE NIN-704.

Tuliko Crosswayta useampi kappale? Hotelliajo taitaa vaatia 2 tai 3 autoa liikenteeseen.
 
Tuliko Crosswayta useampi kappale?

Tuo oli ainoa, jonka raskoneella näin. Ei se silti sano, etteikö niitä voisi olla enemmän :) En ole lentokentän suunnilla käynyt aikoihin, joten en tiedä millä kalustolla tätä ajoa on ylipäänsä hoidettu.
Lopettiko Pohjolan Matka ajot vai ajaako sekin siellä vielä?
 
Mielenkiintoinen firma tämä Myllymäen Kuljetus, viime vuoden vaihteessa oli 114 katsastus voimassa -bussia, 37 yli 10 tonnin autoa ja 77 pienempää. Osa autoista Isso Oy:n ja osa Talma-Bus´n nimissä. Lisäksi firmalla on kait toistakymmentä taksia Taksicab´n ja Viljo Tirri Oy:n nimissä. Sekä pienpakettiautoja mm Vantaan ruokajakeluajossa. Että melkoisesti autoja siihen nähden mitä niitä näkyy liikkuvan.
 
Eilen kun odotin 61:n bussia Tikkurilantien ja Tietotien kulmassa, niin näin sinisen Volvo 7000:n kääntyvän Robert Hubertin tieltä Tikkurilantielle ja siitä edelleen Lentoasemantielle kentän suuntaan. Olin sen verran kaukana etten tarkemmin bussia nähnyt mutta saattoi olla helbin sarjasta 14-22 tai 9912-9932. Olisiko yksi näistä mennyt myllymäelle juuri noihin kentän ja hotellien välisiin kuljetuksiin?
 
Olin sen verran kaukana etten tarkemmin bussia nähnyt mutta saattoi olla helbin sarjasta 14-22 tai 9912-9932. Olisiko yksi näistä mennyt myllymäelle juuri noihin kentän ja hotellien välisiin kuljetuksiin?

HelB 19 kuulemma on suhannut siellä muutaman päivän, mutta taitaa olla vain vuokralla sen aikaa, kun Irisbus on Raskoneella korjattavana.
 
Vs: Listaus: vuonna 2014 rekisteröidyt uudet linja-autot Suomessa

Onkohan Karosan kuvaama Myllymäen Arway uusi vai uitettu?
 
Viimeksi muokattu:
Myllymäen häkissä vantaalla autojen välissä seisoo Omniexpress ja jos oikein katoin niin kokovalkoinen ja 360 Omni. Onkohan tullut uusi :lol:
 
Takaisin
Ylös