Busseja myynnissä

Länsilinjojen 8500LE-sarja myynnissä lokakuun loppuun asti: https://www.nettikone.com/volvo/8500-b7r/2178271

Myynnissä siis autot #131-#139, eli myös ne kaksi yksilöä jotka oli heinäkuun alussa Hämeenlinnassa hetken ajossa, Reissu Ruoti ei niitä sitten kovin montaa päivää tarvinnut. Luulin aluksi, että Ruoti oli ne ostanut, mutta ilmeisesti olivatkin vain lainassa, selittää sen miksi Länsilinjat-teippejä ei niistä otettu pois.
 
Länsilinjojen 8500LE-sarja myynnissä lokakuun loppuun asti: https://www.nettikone.com/volvo/8500-b7r/2178271
Ihanaa! Otti silmään kohta "Autot säännöllisesti huollettuja ja ylläpidettyjä!" No sitä se ei tainnu Tanskan aikaan olla, mm yksi saman sarjan autoista paloi Ruotsin puolella tuotaessa sarjaa Suomeen. Alustanumerot kun meni numerojärjestyksessä kylkinumeroiden kanssa, niin siitä olisi varmaan tullut #134, jos olisi koskaan perille asti päässyt. Tämä auto siis, josta Tanskan aikaisia kuvia
 
Viimeksi muokattu:
Miten sen voi tulkita että lokakuun lopusta alkaen, kun siinä kerran lukee että "lokakuun loppuun mennessä"?

"Kuvan auton lisäksi juuri samalaisia samaa sarjaa olevia autoja vielä 8 kpl lisää, jotka kaikki mahdollista myydä lokakuun loppuun mennessä."

Eli siis samanlaisia autoja on lisää joita ei vielä myydä mutta tulevat myyntiin lokakuun loppuun mennessä. Näin ainakin itse ymmärtäisin tuon tekstinpätkän.
 
Takaisin
Ylös