Scanialta OmniExpress 320 LE

Nak

Liittynyt
5 Maaliskuu 2010
Viestit
2,836
dm32 sanoi:
Vuoden 2014 alussa on tulossa markkinoille Omniexpress 320 LE, matalalattia-auto.

Naapurifoorumilla oli juttua tuollaisen uutuuden tulosta. Jotenkin arvelinkin, että tuollainen omniexpressiin perustuva matalalattia tulisi jossain vaiheessa :???: Mahtaakohan tulla telinäkin
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vs: Scalan tuotannon lopettaminen

Esteetön liikkuminen kuuluu kaikille, myös maaseudulla! Kuuluminen samaan tuoteperheeseen ilmiselvän maantiebussin kanssa toivottavasti saa pidemmän matkaisen työmatkaliikenteen järjestäjät ainakin harkitsemaan matalia.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vs: Scalan tuotannon lopettaminen

dm32 sanoi:
Vuoden 2014 alussa on tulossa markkinoille Omniexpress 320 LE, matalalattia-auto.
Itse pidän tätä uutuutta erittäin tevetulleena ja se palauttanee Scanian menetettyjä asemia kaupunki- ja seutuliikennebussimarkkinoilla. Voisi kuvitella esimerkiksi edustamani yhtiön olevan lähes vuorenvarma asiakas OE320LE-mallille. Olisipa vaan uudet Jokeribussit tulleet tuolla korilla. Hyvästi kaikenmaailman "terrariot" ja muut viritelmät. Jos tekevät asiansa hyvin, niin kyseessä on ihan tämän hetken parasta kaupunkibussia, eli Volvo 8900:sta, vastaava bussimalli.
 
Viimeksi muokattu:
Mielenkiinnolla jään myös odoittamaan, millainen tuosta OE320LE:stä tulee. Scala ei koskaan itseäni miellyttänyt eikä miellytä vieläkään, mutta positiivistä voin sanoa tällä hetkellä korkeasta OE320:stä, toivottavasti tulee siis vähintään yhtä hyvää.

Sekin on mielenkiintoista kuka tulee HSL-alueella olemaan ensimmäinen, joka kyseistä mallia tulee tilaamaan. Ajankohtana voisi olla esim. kehäradan valmistumisen yhteydessä kilpailutettavat linjat:lol:
 
Uusi OmniExpress 320 LE

Scania maailma2/2013 löytyy juttu jossa kerrotaan uudesta kaupunkiliikenteeseen tarkoitetusta Scania OmniExpress 320 LE.Uusi malli esitellään ensi keväänä.Autoista on jo sovittuina tilauksia.
 
Tänään ilmestyneessä Scania maailma lehdessä on pari kuvaa 320LE prototyypistä. Ihan asiallisen näköinen, etu-ja takapää Omnia, sivultapäin sukunäköä Scalaan. Ensimmäisen 320LE:n saa Helsingin Bussiliikenne Oy.
 
Takaisin
Ylös