Mistä löytyy tämä bussi

Missähän Savonlinjan auto 101 on? Kalustolistan mukaan Aabenraa on vielä elossa.

Jos tuo vielä ajossa on, niin voisin veikata sen löytyvän Mikkelistä. Siellähän tuo kai on ajanut ainakin melkein koko ikänsä. Taitaa olla Mikkelissä SL-kaupungeista kaikkein vanhin paikkurikalusto, muualle kun on sentään tullut uusia Scaloja ja Irisbuseja tai vähän tuoreempaa käytettyä kalustoa.
 
Tässä nyt kun haikaillaan vanhojen bussien perään, niin kuvatkaapas noita puolimatalia Lahtelaisia, siis myös sisältä päin. Savonlinjan autot taitaa olla edelleen kaikki 3 kpl ajossa, ilmeisesti myös nykyiset Porvoon liikenteen autot. Kohta näitä ei enää tarvi kuvata - etenkään matkustamoa tai kuljettajan paikkaa. Korsisaarella taitaa olla N113 edelleen ajokunnossa? Jyväskylän B10R-alustaiset Lahti 400(401) autot taitaa olla jo historiaa. Koskilinjoilta siirretyt ovat eri juttu, mutta eipä niistäkään sisäkuvia ole näkynyt.
 
Tässä nyt kun haikaillaan vanhojen bussien perään, niin kuvatkaapas noita puolimatalia Lahtelaisia, siis myös sisältä päin. Savonlinjan autot taitaa olla edelleen kaikki 3 kpl ajossa, ilmeisesti myös nykyiset Porvoon liikenteen autot. Kohta näitä ei enää tarvi kuvata - etenkään matkustamoa tai kuljettajan paikkaa.

Kohta olisi edessä reissu Porvooseen. Jos kulkee kesällä niin kuvia tulossa.
 
Ovatko Helbin Volvo 7000:t muuten ollenkaan ajossa kesällä?

Itse havaitsin viime perjantaina Prompterin mainitsemalla linjalla 89 puolen päivän aikoihin :)

Jos Volvo 7000A:t kelpaavat Volvo 7000:ien sijasta niin matkusta ihmeessä Tampereelle kauniina suomalaisena suven päivänä ;)
 
Ovatko Pohjolan uudet Volvot 980 ja 981 Kotkan autoja? Numeroista päätellen olisivat...
 
En tiedä sopivampaa ketjua, mutta Mankkaalla seisoo itselle tuntemattomia busseja ainakin neljä kappaletta siinä entisen tapiolan leipomon vieresen grillikiskan takapihalla. Mikä näiden tarina on ja mitä koreja ne on?
 
Takaisin
Ylös