Irisbus Crossway LE:t SE Mäkisen pihassa Vantaalla

J_J

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
717
Kenen Crossway -autoja (valkoisia) seisoo 3-tien varressa Klaukkalan liittymän tuntumassa olevalla SE Mäkisen "laanilla"? Useampi kappale siellä niitä on, ja ainakin osa niistä seissyt siellä ilmeisen kauan, kuukausia. Sijaitsevat lähempänä alueen etelälaitaa ja ovat selvästi moottoritieltä nähtävissä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vs: Uudet bussit, syksy 2011

kenen Crossway -autoja (valkoisia) seisoo 3-tien varressa Klaukkalan liittymän tuntumassa olevalla SE Mäkisen "laanilla"?

Olen miettinyt pitkään ihan samaa ja juuri eilen siitä Bova Futuralla ohi ajaessani ajattelin tiedustella sitä täältä.
 
Jaksaisikohan joku innokas harrastaja pääkaupunkiseudulta käydä katsomassa, ovatko ne uusia vai Westendin vanhoja? SE Mäkisen osoite on Lamminsuontie 1, Vantaa. Vajaan kilometrin päähän pääsee seutulipulla U-linjoilla, tosin harvakseltaan.

Jos ne ovat uusia, tulee kiire laittaa ne rekisteriin, sillä ensi vuoden puolella rekisteröitävien bussien pitää olla jo Euro6-päästötasoa ja nuo pitkään siellä seisseet tuskin sitä ovat.
 
Westendin vanhoja. Ainakin 14 ja 99 ja kolme muuta. Ovat tieltä niin kaukana että kolmen muun kilpiä en nähnyt selvästi.
Lamminsuontien risteyksessä oli myös Easy KM:n kyltti ;)
 
Tänään pihassa oli mielestäni vain kaksi Crosswayta. Olisiko loput käyneet jo kaupaksi?
 
On niitä kaksi jäljellä siellä. 4 kpl myyttiin ulkomaille keski-eurooppaan. Jokuhan meni aikasemmin Vaasaan. Yksi hävis jonnekin päin suomea. Autot ova Easy Km juttuja.

En mä nyt tarkkaan muista mitä yksilöitä siellä on ollut, pitää löytää mun lappu. Lisäksi siellä on ex. Wessun Marccopolo.

/Skurubisin
 
Takaisin
Ylös