Postimerkkivihko "Joukkoliikennettä"

Liittynyt
29 Kesäkuu 2005
Viestit
449
9.5.2007 ilmestyy neljän postimerkin vihko: "Joukkoliikennettä":

http://puoti.pmk.posti.fi/cgi-bin/ncommerce3/ExecMacro/dsptxt.d2w/jl?y=2007&lang=FIN

Kuvaketjussa on Mr Lordin ja Muumipapan välissä osakuva vihkon kahdesta merkistä, Helsingin Variotram-matalalattiaratikka ja metro. Ilmeisesti merkit ovat pitkulaisia, ja kulkuneuvot kuvattuna kokonaisuudessaan, kun osakuvassa näkyy vain "...land".

Mitähän vihkon kaksi muuta merkkiä esittävät? Merkit ovat Kaisu Klemetin suunnittelemat valokuvien perusteella.
 
Tällainen on FirstDayCover 9.5.2007 (leimassa helsinkiläinen raitiotieraideristeys eli ns. ristikko) upeine helsinkiläisine kaupunkiliikenneaiheisine postimerkkeineen ja Helsingin liikennekarttakuorineen

ja sitten myöhemmin on vuorossa

Union Internationale des Transports Publics´n 57. maailman kongressin erikoisleima, jota leimataan Messukeskuksen kongressipäivinä (leimassa on HKL:n Valmet/VIS-välipala-80). Yleisöpäivä näyttelyyn on muuten 24.5.

Kuvat on kopsattu Suomen Raitiotieseuran -www.uutissivustolta osoitteesta http://www.raitio.org/news/uutiset.htm, jonne kiitos kuvalainasta.

UITP on vuonna 1885 perustettu Kansainvälinen Raitiotieliitto http://www.uitp.com/Helsinki2007/congress/index-fr.cfm. Nykyään toimintaan kuuluvat myös des Omnibusit, Chemin de fer Metropolitainit ja muutkin hilavitkuttimet :)
 

Liitetiedostot

  • fdc.jpg
    fdc.jpg
    49.6 KB · Lukukerrat: 103
  • uitp.jpg
    uitp.jpg
    7.4 KB · Lukukerrat: 106
Takaisin
Ylös