Julkaisen uuden kirjani perjantaina 8.6.

Ostin oman kappaleeni Päivälehden museosta. Hinta oli 27,80 e. Tietysti helppoa kaupunkilaiselle, mutta jos maakunnassa asuva muuten sattuu käymään Stadissa, niin hänen kannattaa vilkaista metronäyttelyä ja samalla napata kirja mukaan.
 
Nou hätä!

Kirjojen hankinnassa kannattaa aina katsoa mitä SRM tarjoaa! Nytkin siellä on tuo kirja - ja nettitarjouksessa vain 25.50 e. Postikulut tulevat päälle.

Eli museon tapauksessa pk. 6,50 e -> yhteensä 32 e. Aika samoihin siis menevät, joten valinta on tehtävä sen perusteella, ketä haluaa tukea ja haluaako kirjan heti tassuun vai sietääkö odotusaikaa.

Itse tilasin omani yo. vihjeen perusteella museosta, kun postikioski sattuu olemaan varsin lähellä. Sitten vain odottelemaan.

EDIT: Rautatiemuseo ei sitten ole panostanut verkkokauppaansa ihan hirveästi, kun edes kotimainen pankkimaksu ei käy. Pitäisi käyttää luottokortti/PayPalia, joka onkin näemmä pelkkä PayPal eikä nyt yhden kirjan takia viitsisi.

Kaiken kukkuraksi serveri hyytyi tilausvahvistuksen jälkeen ja transaktio jäi kesken. Yhteydenottolomakekaan ei tietysti toimi (tai toimii, mutta erittäin hitaasti). Ei oikein vakuuttanut tuo, kun on nähnyt jo toimiviakin kauppoja.
 
Viimeksi muokattu:
valinta on tehtävä sen perusteella, haluaako kirjan heti tassuun vai sietääkö odotusaikaa.
Ihan yhtä kauan joutuu odottamaan riippumatta siitä, ostaako kirjan kirjakaupasta vai netistä. Ei tuollaisia kirjoja kauppojen hyllyssä pidetä; joku voisi ostaa niitä vaikka heräteostoksena!

Huomasin kyllä tuon Rautatiemuseon tarjouksen, mutta liian myöhään. Ensi kerralla muistan hyödyntää museokauppaa. Paypal-tunnus minulla on jo.
 
Ihan yhtä kauan joutuu odottamaan riippumatta siitä, ostaako kirjan kirjakaupasta vai netistä. Ei tuollaisia kirjoja kauppojen hyllyssä pidetä; joku voisi ostaa niitä vaikka heräteostoksena!

Tampereen Akateemisessa oli niitä hyllyssä kolme kpl sen jälkeen kun itse olin tilannut oman kappaleeni niiden kautta. Nyt näyttää että kaikki kolme on myyty, joten odottelen ilmestyykö hyllyyn esim. uudet kolme kpl. Riippuu tietysti liikkeestä, mutta näyttää että kyllä tämä jossain on hyllytavaraa eikä vain tilauksesta saatavissa. :smile:

Masentava ajatus on, että kun oikeastaan jokaisen valtuutetun, tiettyjen lautakuntien jäsenten sekä relevanttien virkamiesten kuuluisi mielestäni lukea tämä (ja mielestäni vielä omistaa se kotona kirjahyllyssä käsikirjana), jotain 60-100 kpl pitäisi vielä tässä kaupungissa myydä vähintään + tietenkin 1-2 kpl ainakin pääkirjastoon. Tästä ollaan turhan kaukana vielä. :frown:
 
Kirja oli myynnissä SRS:n esittelytempauksessa Kauppatorilla hintaan 25 eur. Tuohon hintaan ei kovin usein pääse ostamaan yhtä korkeatasoista kuvakokoelmaa. Kuvat on ehdottomasti kirjan paras anti. Raideliikennealan tasokkaita kuvakirjoja ei koskaan ole ollut liikaa.
 
Riippuu tietysti liikkeestä, mutta näyttää että kyllä tämä jossain on hyllytavaraa eikä vain tilauksesta saatavissa.
Akateeminen kirjakauppa on poikkeus Suomen kirjakaupoissa. Heillä on hyllyssä myös kaikkia muitakin kivoja junakirjoja. Valitettavasti Akateemisia kirjakauppoja on pääkaupunkiseudun ulkopuolella kolme kappaletta.

Lappeenrannan Suomalaiseen kirjakauppaan oli kerran alennusmyyntiin (varmaan erehdyksessä) joutunut ulkomaalainen junakirja, mutta ostin sen pois. Kirja maksoi alle 17 euroa, mutta oli niin iso, ettei mahtunut polkupyörän koriini (korini on suurin Lappeenrannassa myytävä)! Olisin tarvinnut henkilöauton. :)

Masentava ajatus on, että kun oikeastaan jokaisen valtuutetun, tiettyjen lautakuntien jäsenten sekä relevanttien virkamiesten kuuluisi mielestäni lukea tämä (ja mielestäni vielä omistaa se kotona kirjahyllyssä käsikirjana), jotain 60-100 kpl pitäisi vielä tässä kaupungissa myydä vähintään + tietenkin 1-2 kpl ainakin pääkirjastoon. Tästä ollaan turhan kaukana vielä.
Vähintä, mitä voimme tehdä, on suositella tätä kirjaa kirjastoihin. Heti kun Lappeenrannan kirjasto remontin jälkeen avaa ovensa, käyn ehdottamassa heille kirjan hankintaa (Anteron raitiovaunukirjan ovat hankkineet joko vapaaehtoisesti tai jonkun toisen ehdottamana). Ajattele, että jos kaikki Suomen kirjastot ja kuntien joukkoliikennehenkilöt ostaisivat tämän kirjan, pitäisi siitä ottaa varmaankin jo toinen painos! Siitäkin huolimatta, että Suomessa lähes jokainen kiskoliikennekirja on loppuunmyyty, ei lisäpainoksia ole otettu kuin Pyrhösen Lättähattu-kirjasta.
 
Takaisin
Ylös