Näytetään tulokset 1-2/2

Viestiketju: Lentoliikenne vilkastunut Petroskoissa

 1. #1
  Jouni Seilonen avatar
  Liittynyt
  19.09.2007
  Sijainti
  Oulu / Ristijärvi
  Viestejä
  847

  oletus Lentoliikenne vilkastunut Petroskoissa

  Petrozavodsk transportnyi näyttää tiedottavan, että sikäläiseltä Besovetsin kentältä on lentoliikennettä seuraavasti: Region-Avia lentää Embraer-120:llä siten, että kone lähtee lauantaiaamuna Moskovasta Domodedovon kentältä Petroskoin kautta Arkangeliin ja palaa samaa reittiä takaisin illaksi. Keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Embraer käy Arkangelin sijaan Solovkissa. Region-Avian An-28 lähtee maanantai-, keskiviikko- ja perjantai-aamuina Kostamuksesta Petroskoin kautta Pietariin ja palaa samaa reitttiä takaisin. Severstal lentää totutumpaan tapaan Tsherepovets - Petroskoi - Helsinki - Petroskoi - Tsherepovets maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Jak-40-koneella.

  Erääseen aikaan sama tietolähde kertoi, ettei lentoja ollut lainkaan, joten liikenne on elpynyt. Aikataulussa kiinnittää huomiota, että keskiviikkoisin kello 15.15 ja 16.00 välillä Besovetsin kentällä olisi yhtä aikaa pongattavana An-28 ja Embraer-120. Besovetsin kentän aikataulu on tässä linkissä (kyrilliset kirjaimet):

  http://www.ptz-trans.ru/interurban/a...vets-info.html

 2. #2
  Jouni Seilonen avatar
  Liittynyt
  19.09.2007
  Sijainti
  Oulu / Ristijärvi
  Viestejä
  847

  oletus Lentoliikenne taas vilkastunut Petroskoissa

  11.1. jatkuu suora lentoyhteys Moskovan (Domodedovo) ja Petroskoin (Besovets) välillä. RusLine lentää 7 vuoroparia viikossa, mutta ei joka viikonpäivä. Lentolipun hinnaksi kerrotaan 3900 ruplaa ja konetyypiksi CRJ-200. Lento kestää 80min.

  Suunnitelman mukaan samana päivänä aloittaa Severstal-lentoyhtiö suorat lennot Pietarin (Pulkovo) ja Petroskoin (Besovets) välillä. Edestakaiset lennot tapahtuvat tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Lentolipun hinnaksi kerrotaan 3400 ruplaa ja konetyypiksi JaK-40. Lento kestää 65min.

  17.1. jatkuu (joulutauon jälkeen) lentoliikenne reitillä Helsinki - Petroskoi - Tsherepovets entiseen tapaan eli maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

  Toukokuun puolenvälin tienoille Peskin kentältä voi lentää Mi-8-helikopterilla kerran viikossa maanantaisin Kizhin saarelle ja Sennaja Gubaan. Matka maksaa 420 ruplaa ja lippuja myydään lentokentän kassalla lentopäivinä klo 8.00 alkaen. Lähtöaika on 10.30 ja kopteri on takaisin 11.45.

  Lentokyydin vaihtoehdoksi on tarjolla junakyytiä jotakuinkin totuttuun tapaan. Petroskoista kulkee yöjunat sekä Moskovaan että Pietariin. Käytettävissä on myös muutamia junavuoroja Murmansk-Pietari- ja Murmansk-Moskova-reiteillä. Vaihdottomia kaukojunayhteyksiä on Kostamukseen, Jyskyjärvelle, Lenderiin, Jänisjärvelle, Arkangeliin, Kotlasiin, Pihkovaan, Velikie Lukiin, Kaliningradiin sekä useisiin määränpäihin Valko-Venäjälle ja Ukrainaan. Sen sijaan junayhteys esimerkiksi Tsherepovetsiin on vaihdollinen.

  Lähde:
  PTZ-trans
  Aikataulut:
  Besovetsin kentän aikataulu
  Peskin kentän aikataulu
  Petroskoin aseman kaukojunien aikataulu (vuodenvaihteen ylimääräisten junien luettelon jälkeen sivun alaosassa varsinainen aikataulu)
  Viimeisin muokkaaja Jouni Seilonen; 03.01.2011 kello 17:49.

Vastaavia viestiketjuja

 1. Ehdotus uudeksi alueeksi: Lentoliikenne
  kirjoittanut tkunnas foorumissa Foorumista itsestään
  Vastauksia: 15
  Viimeisin viesti: 01.01.2008, 16:43

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •