Anteeksi jos ei luonut tässä foorumissa...

http://www.karjalansanomat.ru/uutine...%C3%A4ll%C3%A4
yhteiskunta / tammikuu 15, 2013 - 14:27
Bussiliikenne Helsinkiin ehkä keväällä
Jelena Gagarina

Petroskoi—Helsinki-bussiyhteydestä ei ole toistaiseksi paljon tietoja. Bussin aikataulu on vielä likimääräinen.

— Suunnitellaan, että bussi kulkee kaksi kertaa viikossa. Perjantaisin ja sunnuntaisin bussi lähtee Petroskoista klo 19.00 ja saapuu Helsinkiin klo 7.00 paikallisen ajan mukaan. Lauantaisin ja maanantaisin bussi lähtee Helsingistä klo 19.00 paikallisen ajan mukaan ja saapuu Petroskoihin aamulla klo 9—10, kertoo Karelavtotrans-liikenneyrityksen edustaja Andrei Habibulin.

Bussilipun hinta on halvempi, kuin nykyisten yksityisten pienoislinja-autojen lippujen hinta. Suunnitellaan, että lippu maksaa noin 1000 ruplaa.

Tarkkaa päivämäärää, milloin ensimmäinen bussi lähtee Petroskoista Helsinkiin, ei ole vielä ilmoitettu. Oletetaan, että säännöllinen bussiyhteys alkaa toukokuun juhlien alla, kun kesäaikataulu otetaan käyttöön.

Lisää aiheesta Karjalan Sanomissa 16. tammikuuta.
Säännöllistä huoltoa on jo pitkään ollut ehdotettu itse. Matkustajaliikenne kasvaa, mutta kouluttaa pienen puron (standardien mukaan Venäjän Rautatiet - tarkalleen).

Kuvia linja Karelavtotrans (in English)

P.S. I'm sorry for my bad Finnish language. I'm don't speak Finnish (some words from geographical objects only) & translate topic via Google-translate.