Ylioppilaslehti Turun pikavuorolla

Kyllä tuon jutun olisi voinut musta laittaa Onnibus-ketjuunkin. Kun siellähän koko ajan ollaan muutenkin nakeltu p****a ExpressBussien päälle. :D
 
Tällä jutulla ilmeisesti haluttiin seurata Veikko Ennalan jalanjäljissä, mutta lopputulos vaikutti aika väkisinväännetyltä.
 
Uskomattoman arvostelukyvytöntä toimintaa näillä toimittajiksi itseään kutsuvilla. Heidän pitäisi itse tajuta irtisanoutua nykyisiltä työpaikoiltaan tai jos eivät tajua niin ylioppilaslehden hallituksen etsiä päteviä henkilöitä näiden tilalle.
 
Ylkkärin perinteeseen kuuluu perinteisiä arvoja kyseenalaistavien juttujen tekeminen, mutta tämä juttu ei tosiaan jatka tätä perinnettä, vaikka sitä sillä on yritetty perustella.
Vainion kommentti asiassa on ainoa oikea. Matkustajat ovat terveitä ja yhtiön kaikissa HEL-TKU-linjan busseissa (ja kokemusteni mukaan muissakin) on vessat, joiden olemassaolosta kuulutetaan. Tutkivaa journalismia Ylkkärin hengessä olisi voinut tehdä esim.rahastajan reaktiosta kieltäytymällä maksamasta matkaa ja loppuretken liftaamiskokemuksesta...
 
Takaisin
Ylös