Joukkoliikennettä tuli viikon aikana käytettyä melko paljon. Varsin hyvä ja toimiva kuva järjestelyistä jäi, vaikka aikataulut olivatkin välillä melko suurpiirteisiä. Bussien kunto oli välillä varsin surkea mutta ihan uudenkarheaakin kalustoa näkyi. Metrojunat oli maalattu lähes umpeen graffitimaalarien toimesta, liekö tietoinen valinta vai vaan alistumista väistämättömään? Muutenkin koko metro oli pimeän ja tunkkaisen oloinen eikä siellä viihtynyt.
Raitiovaunukalustosta jäi ajamatta kaikkein vanhimmat vaunut, uudemmat täys- ja osamatalat tuli kokeiltua ja näin maallikkona on todettava että normaaliraideleveys kyllä tuntui sisätiloissa sellaisena väljyytenä jota ei ole Helsingin vaunuissa koettu. Yli 30m pitkät kaksisuuntavaunut olivat varsin vaikuttava ilmestys ja kyyti oli mukavaa.

Matkustelun miinuspuolelle meni se, että ruuhkabussissa linjalla 23 joku varasti lompakosta käteiset ja kopioi pankki/luottokortin joten matkakassaan tuli lovi. Sen verran kohtelias varas oli, että palautti lompakon taskuun käteisiä kevyempänä eli en edes huomannut koko tapahtumaa kuin vasta matkan päätyttyä käteisen osalta ja kortin kopioinnin vasta useita vuorokausia myöhemmin.