Allekirjoitus

Liittynyt
4 Lokakuu 2009
Viestit
3,220
Mikä on oma foorumilla näkyvä allekirjoituksesi ja mikä on sen tarina, eli miksi juuri se on allekirjoituksesi?

Omani on:
Ei ole Volvo City L:ää voittanutta! :p

Tämä siksi, että tuo on mielestäni paras bussimalli HSL-alueella. Ja muutenkin Volvot ovat parhaita busseja. :)
 
On ollut jo iät ja ajat Joukossa tyhmyys tiivistyy. Jokainen tulkitsee itse, mitä sillä tarkoitetaan. Vai tarkoitetaanko kenties useampaa kuin yhtä asiaa ;)
 
Mulla on tuo teksti kaikkia niitä varten, jotka voisivat tietyissä tilanteissa käsittää jotain väärin. Savolaisittain "Vastuu siirtyy kuulijalle" :D
Linkki muistuttaa siitä, että kaiken ei tarvitse olla aina niin vakavaa :)

P.s mä kyllä käsitän vain yhdellä tapaa tuon 339-DF:n allekirjoituksen ;)
 
Viimeksi muokattu:
Olen aina odottanut tuon DF:n allekirjoituksen viittaavan jotenkin Jouko-linjoihin. ;) Oma allekirjoitukseni on tällä hetkellä tylsä nimi & linkkejä sivuille, joita ylläpidän itse tai yhdessä muiden kanssa. Aikaisemmin allekirjoituksena oli (muistaakseni) Mikko Laaksoselta lainattu lausahdus siitä, kuinka Helsingin erityisolosuhteissa kaikki tunnelissa tai kumipyörillä kulkeva on halpaa.
 
Oma allekirjoitukseni on pieni kannanotto HSL:n tilaajaväritykseen.
Fun fact: aluksi allekirjoitukseni viittasi Turun "ketunhäntä"-tilaajaväritykseen

Ja sitten röyhkeänä miehenä vielä mainostan sivujani.
 
Ja mä taas olen kytkenyt kaikkien allekirjoitukset pois näkyviltä... Olivatpa ne kuinka nokkelia tahansa, niiden näkeminen kolmannensadannen kerran on vain turhaa.
 
Yleisesti ottaen kannatan sitä, että allekirjoitus käsittää vain yhden rivin. Näin se ei liikaa haittaa surffaillessa pienillä näytöillä, kuten mobiililaitteella, eikä kompaktius haittaa tietenkään suuremmillakaan näytöillä. Liiallinen värienkäyttö ei myöskään ole mielestäni toivottavaa, kun käytettävissä on myös hillitympiä korostus- ja muita tyylikeinoja. Nimimerkillä Kaid on yllä hyvä esimerkki hyvästä allekirjoituksesta. Kolme erillistä asiaa on saatu kompaktisti yhdelle riville.
 
Takaisin
Ylös