Cityväylä - keskustan uusi pikatie

Sähkökuumailmapallo-/sukellusvenetunnelilla on vankka kannatus. Kaikissa valtuustopuolueissa on tunnelille kannatusta. Jos sähkökuumailmapallo-/sukellusvenetunnelia ei rakenneta nyt, ruuhkien pahennuttua asukkaat tulevat vaatimaan sitä, ja silloin sen läpimeno on läpihuutojuttu.

Lähde: Tietotoimisto Rane (tai Raunohan se oikeesti on, mut Raneks sitä kutsutaan)
 
Kun Kalasataman asuinalue aikanaan valmistuu, on Cityväylän oltava valmiina. Liikenneverkko ei kestä uutta painetta ilman lisäinvestointeja kuten Cityväylää. Joukkoliikenteen rajat tulevat muutenkin vastaan, eikä sen osuus enää voi nousta. Metro ei korvaa autoyhteyden tarvetta esimerkiksi Kalasataman ja Otaniemen välillä. Kaikissa ryhmissä on kannatusta, äänekäs vastus vain peittää riittävän kannatuksen, kun tasoristeysstalinistit taistelevat menneiden aikojen ratkaisujen puolesta. Sanon, että voidaan valita:

i) Nopea liikenne
ii) Hidas liikenne

Kumman valitsette? Ratikka ei ole ratkaisu, sen tietävät kaupunginisätkin. Tehdään yhdessä parempaa!
 
Sähkökuumailmapallo-/sukellusvenetunnelilla on vankka kannatus.

Ja koska ilmapallojen suurin ongelma on ilmanvastus, tulee asemat varustaa ilmatiiveillä laiturioveilla. Tunneleissa on tyhjiö, joka sekä poistaa palloilta ilmanvastuksen että muodostaa turvallisuustekijän mikäli kuumailmapallo syttyy tuleen. Tyhjiö sammuttaa palon, eikä tapaus Hindenburg uusiudu. Pelastuslaitos kiittää.
 
Haluan kysyä ylläpidolta, että onko tarkoituksenmukaista että foorumin kirjoittelijat saavat perustaa roskaketjuja johon voivat spämmätä roskaa ja kasvattaa viestimääräänsä?
 
Haluan kysyä ylläpidolta, että onko tarkoituksenmukaista että foorumin kirjoittelijat saavat perustaa roskaketjuja johon voivat spämmätä roskaa ja kasvattaa viestimääräänsä?

Millä perusteella tämä on roskaa ja spämmäämistä? Tässähän käydään vain rakentavaa keskustelua Helsingin seudun lähitulevaisuudesta. Hyvä että jotkut esittävät kriittisiä mielipiteitä, sillä se luo hyvän pohjan keskustelulle, mutta ei silti pidä ruveta spämmäämisestä syyttämään :shock:
 
Te kaikki tiedätte että "cityväylä" on typerä vitsi.

---------- Viestit yhdistetty klo 9:44 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 9:43 ----------

Pyydän tämän viestiketjun poistamista.
 
Kas vain! Samaa ihmettelen minäkin.

Mielestäni on hyvä, että nämä vitsiketjut, kuten Helsinki-väylä ja Cityväylä (pahoittelut Kani, kai tämä oli jossain vaiheessa ääneen sanottava), keräävät läpänheittoa omiin ketjuihinsa. Silloin ne, jotka haluavat keskittyä asiakeskusteluun, voivat skipata nämä ketjut rauhassa ja toisaalta myös asiaketjut pysyvät herkemmin aiheessa. Myönnän toki itsekin syyllistyneen asiapuolella karnevalisointiin ja vaikka se mielestäni olisikin hauskaa, se on luultavasti väärässä paikassa toteutettua. Sen sijaan näissä ketjuissa saa rauhassa toteuttaa itseään ja kieroa huumorintajuaan ilman, että oikean keskustelun taso laskee.
 
Viimeksi muokattu:
Helsinki-väylä ei ole vitsiketju, vaan tarkoituksenmukainen kehityskuva keskustatunnelille, joka on tulossa framille, ja Vapaudenkatu tiedoitetaan viimeistään kun keskustatunneli on kaavoihin kangistettu ja purkamaton.
 
Cityväylän yhteydessä tehdään myös joukkoliikennemuutoksia. Kartat on tehty metrodirektoraatissa ja ovat kiinteä osa seudullista liikenneverkkohanketta, joka kulkee Cityväylä-nimellä. Ihan kaikkia kaavavarauksia ei ole tehty, mutta koko verkko paukautetaan framille heti kun paketti on valmis. Toteutus 2015 eteenpäin. Olkaa hyvät:

 
Haluan kysyä ylläpidolta, että onko tarkoituksenmukaista että foorumin kirjoittelijat saavat perustaa roskaketjuja johon voivat spämmätä roskaa ja kasvattaa viestimääräänsä?

Haluan kysyä, että onko tarkoituksenmukaista että foorumin kirjoittelijat saavat spämmätä viestiketjuja viesteillään, joissa ei ole mitään sisältöä, joissa kysytään samaa kysymystä tai kerrotaan samoja asioita, ilman lähteitä ja varmaa tietoa, kaavamaisesti uudelleen, ja näin kasvattaa viestimääräänsä?
 
Cityväylä liittyy vahvasti seudun tärkeisiin hankkeisiin, ja sitä on pidettävä framilla. Vapaudentie, Vapahtajantie ja mikä tahansa metroon liittyvä ovat hankkeita, joita kannattavat kaikki. Syitä on monia

i) TKK:ssa sanottiin niin 70-luvulla
ii) Uralla pääsee eteenpäin kun kannattaa jätkien hankkeita
iii) Pravdassa lukee niin
 
Takaisin
Ylös