Helsingin suuret yleisötapahtumat

Liittynyt
10 Tammikuu 2008
Viestit
332
Näin olen antanut itselleni kertoa. Taitaa toi päihteiden yö olla jo aikansa elänyt juttu.

Niinpä niin, todella toivottavaa olisikin, että “Päihteiden Yö” palaisi meille taas takaisin alkuperäisille lähtökohdilleen Taiteiden Yöksi.

Valitettavasti meidzi ei tänä vuonna päässyt tähän Juhlaviikkojen yö-happeningiin useiden edellisten vuosien tapaan, mutta ainakin muutamien paikalla olleiden tuttujeni mukaan fiilikset olivat tällä kertaa tosi rauhallisen relat ja homma pysyi harvinaisen siistinä, josta myös poliisi raportoi:
http://yle.fi/uutiset/helsingin_taiteiden_yon_juhlinta_sujui_rauhallisesti/6790275

Mutta vaikka tuo yllämainittu ”Päihteiden Yö” onkin ollut vuosikausia jonkinlainen järjestysongelma kuten myös Ilotulitus-SM, niin on kuitenkin tältä osaltakin todella harmi, ettei enää pääse jonakin lähiviikonloppuna ihailemaan kauniilla merenrannoillamme hienoja rakettien ja musiikin yhteisnäytöksiä (tai siis onko tämän pitkän 15 vuoden Ilotulitus-SM perinteen katkeaminen seurausta Sanoma/HS/IS/Nelonen-ErkkoDynastian taloustilanteista?).
http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uu...ei_enaa_jarjesteta/?ref=tf_iOKisboksi_news_p4

No, eipä tässä Suomen talouskatastrofitaantumassa ilotulitustenkaan vuoksi tarvita sitten enää yhtään ylimääräistä bussi/ratikka/metro-lisävuoroa…
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Enpä tiennyt, että ilotulituksetkin ovat loppuneet. Niiden mukanaan tuoma 3X Munkkiniemestä olikin tosi spesiaalia poikkeusliikennettä!

Aikansa kutakin. Nyt on kaikki ravintolapäivät ja samba-karnevaalit ja muut. Ihan hyvä, että kaupunki uudistuu.
 
Takaisin
Ylös