Onko Sinulla jokin erityinen tarina ratikka-, metro- tai lauttamatkalta? Kirjoita muistosi ja lähetä se Katujen Elävöittäjille. Katujen Elävöittäjät -esitystaideryhmä säveltää näiden matkustustarinoiden pohjalta kappaleita, joiden ensiesitys kuullaan HKL:n 70-vuotissyntymäpäiväjuhlassa 6. kesäkuuta. Tuolloin Arkadiankadun valloittaa koko perheen iloinen ratikkatapahtuma.
Tekstit voivat olla parin lauseen mittaisia lyhyitä huomioita tai pidempiä kertomuksia. Lähetä tarinasi 15. toukokuuta mennessä osoitteeseen katujenelavoittajat@gmail.com.
Katujen Elävöittäjät on kuusihenkinen taiteilijajoukko, joka värittää kaupunkilaisten ja katujen arkea musiikillaan, yhteisöllisesti kerätyllä runoudella ja kutsumalla ohikulkijoita yllättävään katuvalssiin. Kappaleiden sanoitukset tehdään yhteistyössä ohikulkijoiden ja kaupunginosien, yritysten tai kaupunkien eri edustajien kanssa. Katujen Elävöittäjien esitykset luovat kaupunkitilaan mahdollisuuksia kohdata ja pysähtyä arjen keskellä musiikin ja runouden äärellä.
Ohjelma on osa HKL:n 70-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa Taidelinjaa. Taidelinja tuo taidetta ja kulttuuria sinne, missä ihmiset liikkuvat: ratikkaan, metroon ja metroasemille. Taidelinjan ohjelma päivittyy osoitteessa www.taidelinja.fi.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...