Pikahuollosta saa apua vaikka puhjenneeseen renkaaseen tai kitiseviin ketjuihin. Käytössä on myös pumppauspiste, jossa renkaat voi täyttää itse ilmaiseksi. Pyöräkeskuksen mekaanikon pakista löytyvät kaikki tärkeimmät pyörän huoltoon liittyvät työkalut kuten keskiöavaimet, ketjuruoska ja nippeliavaimet.
Myös pyöräilyreitit ja pyöräilijän liikennesäännöt ovat asiakaspalvelijan hallussa. Kannattaa kysyä karttoja ja neuvoja. Pyöräkeskus on saanut paljon kiitosta asiantuntevasta palvelustaan, ja sitä on luvassa tänäkin kesänä, myös englannin kielellä.
Pyöräkeskuksen edustalla on valvottu alue fillareitten pysäköintiin. Pysäköintialue palvelee esimerkiksi joukkoliikenteellä keskustaan tulevia ja edelleen työpaikoilleen pyörällä jatkavia matkustajia.
Pyöräkeskus tarjoaa järjestöille ja yrityksille tilaa pyöräilyyn liittyvien tapahtumien järjestämiseen. Pyöräkeskus sopii mainiosti esimerkiksi fillariretkien lähtöpisteeksi sekä pyörien ja pyöräilytuotteiden esittelyyn. Toukokuun 16. päivä pyöräilijät kokoontuvat Narinkkatorilla kello 11.30 Stadin Kelat  -fillarijuhlaa varten. Pyöräkulkue lähtee kello 12.00 kohti Teurastamoa, jossa vietetään fillarikansan kevätjuhlaa. Tapahtumassa muun muassa palkitaan Vuoden pyöräilijä. Tapahtuman järjestää suunnittelutoimisto Måndag.
Pyöräkeskus on yksi niistä toimista, joilla Helsinki pyrkii edistämään pyöräilyä. Keskuksen koordinoinnista on vastannut vuodesta 2014 alkaen HKL.
 
 


Lue uutinen HKL:n sivuilta...